Berni Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Serwusik. Model z zestawu Tamiya 35219 Jeep Willys MB wsparty Accessories for LRDG/SAS Jeep od Mantis Miniatures i złomem z blaszek Edka do Jeepa... Proszę o łagodny wymiar kary i konstruktywną krytykę I zdjęcia "rodzinne": Pozdrawiam Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 To jeszcze 55 i dogonisz mnie w humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Deska rozdzielcza - chyba wyszło nie tak, jak planowałeś, jakby spękania farby (inni zwą to"cracle"). Tobołki przymocowane po obu stronach do uchwytu pomiędzy wejściem a nadkolem (plecaki chyba) - tarłyby w czasie jazdy o tylne koła w wyniku "majtania się". Fajne stado z pustyni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 18 Sierpnia 2018 Share Napisano 18 Sierpnia 2018 Mi się podoba i wierzę, że gdybyś zrobił dobre zdjęcia przy świetle dziennym, model zyskał by naprawdę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 13 Września 2018 Autor Share Napisano 13 Września 2018 Serwusik. To jeszcze 55 i dogonisz mnie w humvee aż tak ambitny nie jestem ale jeszcze 5 czy 6 Willisów sobie ulepię... Deska rozdzielcza - chyba wyszło nie tak, jak planowałeś, jakby spękania farby (inni zwą to"cracle"). Tak się kończą eksperymanta podejrzane . No ale ogólnie chyba nie wyszło tragicznie...chyba Tobołki przymocowane po obu stronach do uchwytu pomiędzy wejściem a nadkolem (plecaki chyba) - tarłyby w czasie jazdy o tylne koła w wyniku "majtania się". Tobołki przymocowane wg. instrukcji... Fajne stado z pustyni... Dziękuję Mi się podoba i wierzę, że gdybyś zrobił dobre zdjęcia przy świetle dziennym, model zyskał by naprawdę dużo. Dziękuję Podejrzewam, że mój telefon robi lepsze zdjęcia niż ten stary aparat... Przy następnej galerii sprawdzę i zastosuję się do rad Kolegi, przy świetle dziennym się postaram Pozdrawiam Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 Podoba się Zajefajna rodzinka... Jaki następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 17 Września 2018 Autor Share Napisano 17 Września 2018 Serwusik. Podoba się Zajefajna rodzinka... Jaki następny? Dziękuję. Następne wypociny do obejrzenia o tu: viewtopic.php?f=87&t=61249&start=15 Pozdrawiam, Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi