MiloszKr Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 No nie powiem bo sam model jest czysto sklejony kolorystyka wnętrza bardzo Ciekawa choć za dużo jak dla mnie piaskowego odcienia. Naczepa srebrna tez prezentuje sie bardzo dobrze. A ja mam pytanie czy to był model z pudełka 164L czy 144L Milenium Truck ?? Bo jeśli to 164L czarna na pudle to co zrobiłeś z Kalkomaniami.? Masz zamiar je wykorzystać czy była by możliwość odkupienia od Ciebie ich.? Do zwir3k. A czy czasami to tak trudno pomyśleć czy skrzynia zawieszona w miejscu kosza z oponami musi być od razu skrzynią na palety. O tuż nie. Mogą tam być właśnie opony pasy i inne elementy do zabezpieczania ładunków apteczka itp . Myślenie nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Obiecane fotki,Scania r 500 "Black Edition":D Proszę nie patrzeć na naczepke jeszcze jest nie skończona. Kochana rodzinka jak przyszli to każdy musiał zobaczyć co jest pod kabiną, i zawiasy nie wytrzymały: I kolorystyka wnętrza, Czarno-Czerwona"Sport Line": Zdjęcia wykonane SE K750i więc proszę być wyrozumiałym.Brak pożądanego urządzenia do fotografowania, mam tylko cyfrówkę Sony DSC-S90 i Nokia N95 niby ma 5 Mpix ale obraz wychodzi nie wyraźny, Najlepiej było by mieć SE K850i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 No fajna ta twoja scania , ładna ale foty słabe ;/ . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Scania jak to Scania zawsze swoje uroki ma, ale nie wiem dlaczego fotki sa jakies małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 fotki male bo trzeba na nie nacisnac i sie zrobia wieksze w nowym oknie ojojoj, zdjecia bardzo niewyrazne, sprobuj w swietle slonecznym je zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 HAHA, A czym przepraszam, SE K750i?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Garek tak wiem cały zestaw jest jeszcze nie skończony dlatego cały czas w dziale warsztat w ciągniku brak kalkomanii i może będzie jeszcze kangur i halogeny na globie, a w naczepie faktycznie klamry, górna część firany i gumy z tyłu naczepy i kilka szczegółów MiloszKr model to scania 164L V8 580 tak ta czarna nie milenium a kalkomanie naklejam chyba tego srebrnego gryfa ten drugi gryf jest mi nie potrzebny ten z tym tłem czerwonym aha i foty tez robie fonem SE 750i pozdrawiam a to następny model pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Y@ro jak sie nie mysle to ten zestaw Actros + naczepa to z allegro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 raczej nie z allegro, bo jest on tam ciagle na sprzedaz do Y@ro: bedziesz sie go robic w barwach prosto z pudla czy jakies ladniejsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Actros jest z Anglii z T K Max a chce go zrobić w całkiem inny sposób coś takiego jak ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 to nie lepiej kupic MB Black Edition i do tego naczepe chlodnie i nadac im takie barwy?? teraz to tylko dokladasz sobie sporo niepotrzebnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Jednym słowem wersja "Black Edition" można też takiego kupić pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Dobra to co mam zrobić z tego modelu, ma być taki jak na pudle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi