Przemo1CK Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Witam! Tym razem kolejny stary Opel, którego przerobiłem według swojego pomysłu... Wersja Afrika Korps... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Sympatyczny "gruchocik". Ciekaw jestem, ile jazdy wytrzymają te buteli z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 On wygląda jak z jednej bajki chyba "Mickey Mouse" Powozili się taki czymś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Generalnie bardzo mi sie podoba i Twoja przeróbka, i wykonanie. Mam tylko obawy czy mocowanie beczki z benzyną, jest wystarczająco mocne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Nie no- jak zwykle... Czyli bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 15 Lutego 2008 Autor Share Napisano 15 Lutego 2008 Ogólnie robiłem go w pozycji postojowej, stąd te kanistry i butelka z boku tak luźno stoją... poza tym beczka w założeniu ma być z wodą.... stąd butelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 bardzo zajebisty opel, zaraz czuc skwar pustyni jak na niego patrze. naprawde super. a czy cos takiego naprawde istnialo, czy to tylko twoja inwencja ? jezeli tak to trafione w 100% jesli idzie o klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Super opelek , śmiszny jest taki :P , bardzo mi sie podoba ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Tak tak to w pełni moja inwencja... mam jeszcze kilka pomysłów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 (edytowane) Bardzo fajny model. Ciekaw jestem co tam jest w tych drewnianych beczkach Edytowane 16 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 poza tym beczka w założeniu ma być z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Piter a czego się spodziewałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoL Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Witam, gdybym był kierowcą takiego śrupa zapewne bym oszalał od telepotania się dachu kiedy wpadał w wibrację , jednak sam pomysł jak i wykonanie bardzo mi się podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi