megapol Napisano 15 Października 2018 Share Napisano 15 Października 2018 Chcę przedstawić wam scenkę z książki Michała Gołkowskiego: Drugi Brzeg i dotyczy wyprawy z bazy na Horno do Jołczy A więc przedstawiam i do komentowania zapraszam : "Trylogia Stalker - Most" I jak zawsze wstawiłem nadmiar fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2018 Share Napisano 16 Października 2018 Bardzo mi się podoba twoje przedstawienie prac. Jest bardzo klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 16 Października 2018 Autor Share Napisano 16 Października 2018 Dzięki. miło słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Października 2018 Share Napisano 16 Października 2018 Bardzo klimatycznie to wyszło. Jeden malusieńki drobiazg - jaki jest sens amunicji noszonej "po myśliwsku" na pasie w przypadku broni zasilanej z magazynków (stojący najniżej, karabinek z celownikiem optycznym, coś z parafii SWD jeżeli dobrze widzę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 16 Października 2018 Autor Share Napisano 16 Października 2018 Bardzo klimatycznie to wyszło. Jeden malusieńki drobiazg - jaki jest sens amunicji noszonej "po myśliwsku" na pasie w przypadku broni zasilanej z magazynków (stojący najniżej, karabinek z celownikiem optycznym, coś z parafii SWD jeżeli dobrze widzę)? No faktycznie gość z SWD nosi kulki na pasie , powiem szczerze, że nie zastanawiałem się nigdy nad tym chociaż długo wybieram swoich Stalkerów do scenki jaką mają przedstawić. Evolution coś poknociło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi