Solo Napisano 2 Listopada 2018 Share Napisano 2 Listopada 2018 Poszukuję w miarę dobrej jakości grafiki loga Jolly Rogers jakie było umieszczane na statecznikach F-14. Niby jest tego w sieci pełno, ale praktycznie każdy rysunek czaszki trochę się różni od tego co widzę na zdjęciach F-14, tak więc szukam tego prawidłowego, o ile w ogóle był jeden wzór. Grafika potrzebna mi jest do obrysowania (w celu wycięcia masek), więc w miarę dobra jakość grafiki byłaby pożądana. Z góry dziękuję za pomoc, jeśli ktoś ma i podzieli się, albo podlinkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Listopada 2018 Super Moderator Share Napisano 2 Listopada 2018 Mam coś takiego wyślę ci na maila, tylko podaj mi maila na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Listopada 2018 Super Moderator Share Napisano 3 Listopada 2018 Solo sprawdź skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 Bardzo dziękuję, doszło. Jak zrobię to podeślę Ci komplecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi