Actros Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 (edytowane) Chciałbym wam pokazać mój pierwszy model ciężarówki : Mercedes-Benz Actros Black Edition. A oto części Actrosa. Ogólne fotki. Przód: Tył: Lewa strona: Prawa strona: I z uchyloną kabiną: przód: Lewa strona: Sorki rozmazała się Prawa strona: I tył: I fotki na dworze: Z góry przez szybkę: Edytowane 11 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Kolego ACTROS zdjęcia coś nie działają popraw to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 19 Lutego 2008 Autor Share Napisano 19 Lutego 2008 (edytowane) Tu będzie trochę z naczepą Trochę roboty Malowanie A naczepa jeszcze w budowie Edytowane 24 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Opcja zmień istnieje a nie tyle postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Actros: Jeżeli nie jestes pewien czy fotki sie wyswietlaja to istnieje takie cos jak: PODGLĄD. Wtedy sobie sprawdzasz jak wszystko wyglada i czy fotki "działaja" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 http://imageshack.us/ na tej stronce możesz zamieścić zdjecia. poczekam może tornado coś napisze ja nie mam weny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Pisz 1 posta całego a nie wiadomości jak na gadu gadu :/ . i trzeba by było linka z hosta wstawić bo inaczej to zdjecie sie raczej nie wyświetli . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Po co cytujesz coś co sam napisałeś?? Twoje postępowanie nie ma sensu jeżeli chcesz się nauczyć korzystać z forum to jest dział Test . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Actros jeżeli juz nas tak darzysz fotkami Twojego konia to moze zapodasz wiecej fotek i bardziej dokładnych, oby nie były rozmazane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Nie chce być chamski ale to przechodzi ludzkie wyobrażenie, żeby takie coś było tolerowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Trudny był. Co było trudne sprawdzian z matematyki?? Ten post wiele nam mówi... trochę bez sensu pisać posty o takiej treści jak chcesz nam coś przekazać to pisz zrozumiale... Sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 20 Lutego 2008 Autor Share Napisano 20 Lutego 2008 (edytowane) Tu pokazany jak wygląda z naczepą. I sam ciągnik siodłowy. Części które mi zostały!!!!! Edytowane 2 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Człowieku ... ręce opadają , weź napisz porządnego posta ... opisz wszystkie foty i daj kurka wszystko w jednym poscie ... tak se posty miedzy innymi nabijasz ... wiesz ile ja bym miał juz postów jak bym robił tak jak ty i 10 zdjec z budowy każde oddzielnie dawał ??? Z 1000!!!! Pozdrawiam, rozważ nauke obsługi forum , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Hej kolego Actros!!! Dobrze byłoby gdybyś wszystkie fotki wysyłal w jedym poście. Ps. Proszę Admina o wyczyszczenie tego tematu i poukładanie fotek (w jedym poście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 E no to mod ma dużo roboty :/ ACTROS !! nie dociera do ciebie ?!?!?!?! czytaj posty do ku*w* nędzy !!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 20 Lutego 2008 Witaj Actros. Postaraj się o lepszej jakośći zdjęcia, bo na tych nic nie widać, tylko jakąś czarną bryłe. I dołącze się do tego co pisali koledzy, jak piszesz posta to tam wklejaj wszystkie zdjęcia do jednego, a nie na jedno zdjęcie osobny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 TYM razem ja edytowałem Twoje posty Jeżeli nie umiesz wstawiać więcej zdjęć niż jedno to istnieje taka funkcja jak zmień Ps. Możesz potrenować sobie jak wstawiać zdjęcia w dziale TEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Weź chłopie pomyśl coś zanim napiszesz, bo śmieszny jesteś. Umiesz układać zdania w logiczną całość?. Po tym co przeczytałem zaczynam w to wątpić... Pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Tak ogólnie model jest czysto sklejony , jak na pierwszy daje 4. Pozdrawiam !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Jeszcze mam w budowie naczepę Reefer Trailer potem pojawi się na forum w galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 (edytowane) Koleś jak na pierwszy model ciężarówki to skleiłeś go ładnie. Edytowane 25 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 JA wiem czy ładnie, z tego co widać ,a widać niewiele, to ten lakier jest jakby inny, albo za dużo , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 24 Lutego 2008 Autor Share Napisano 24 Lutego 2008 Malowany pędzlem (Błąd)duży błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Widze ze poprawiłes fotki Actros jak na pierwszy model to jakos ujdzie tylko zamiast tego pedzla mogles malowac spray'em i wyszłoby o wiele lepiej. Na modelu jest za duzo farby i z tad te liczne zacieki, brzydko to wygląda kabina jakas taka krzywa cos, moze mi sie zdaje ale chyba jest taka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 25 Lutego 2008 Autor Share Napisano 25 Lutego 2008 No mogłem malować spray'em no ale nie pomyślałem,myślałem że pędzlem ładnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi