subaroman Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 (edited) Dzis chcialem zaprezentowac Wam model wyscigowego Porsche, ktore wlasnie udalo sie dokonczyc. O ile mnie pamiec nie myli, to auto to jezdzilo w Amerykanskich seriach wyscigowych, np w Daytonie. Za jego kierownica siedzial aktor i kierowca wyscigowy Paul Newman. Jest to kolejna produkcja, ktora zaczalem ponad 12 lat temu i dopiero teraz udalo mi sie ja sfinalizowac. Model jest w skali 1/24 i zostal wyprodukowany przez Revella. Spasowanie modelu i detale byly dosc slabe, ale jakos udalo sie to wszystko do kupy zlozyc a kilka blaszek i odrobina karbonu poprawilo troszke ostateczny wyglad. Szalu nie ma, ale do szafki bedzie Prosiak dobrze pasowal. Pozdrawiam!! Edited November 8, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Dmitruk Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Szału niema? Jest śliczny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 wcale szału nie ma, nic a nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Swietny! czarny kolor wyszedł Ci idealnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kashato Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Szału nie ma, nie ma co tu oglądać... Wstyd. Czarny ładny lakier zawsze robi na mnie wrażenie, gratulacje, bardzo przyjemny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts