subaroman Napisano 8 Listopada 2018 Share Napisano 8 Listopada 2018 (edytowane) Dzis chcialem zaprezentowac Wam model wyscigowego Porsche, ktore wlasnie udalo sie dokonczyc. O ile mnie pamiec nie myli, to auto to jezdzilo w Amerykanskich seriach wyscigowych, np w Daytonie. Za jego kierownica siedzial aktor i kierowca wyscigowy Paul Newman. Jest to kolejna produkcja, ktora zaczalem ponad 12 lat temu i dopiero teraz udalo mi sie ja sfinalizowac. Model jest w skali 1/24 i zostal wyprodukowany przez Revella. Spasowanie modelu i detale byly dosc slabe, ale jakos udalo sie to wszystko do kupy zlozyc a kilka blaszek i odrobina karbonu poprawilo troszke ostateczny wyglad. Szalu nie ma, ale do szafki bedzie Prosiak dobrze pasowal. Pozdrawiam!! Edytowane 8 Listopada 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 8 Listopada 2018 Share Napisano 8 Listopada 2018 Szału niema? Jest śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Listopada 2018 Share Napisano 8 Listopada 2018 wcale szału nie ma, nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 8 Listopada 2018 Share Napisano 8 Listopada 2018 Swietny! czarny kolor wyszedł Ci idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 9 Listopada 2018 Share Napisano 9 Listopada 2018 Szału nie ma, nie ma co tu oglądać... Wstyd. Czarny ładny lakier zawsze robi na mnie wrażenie, gratulacje, bardzo przyjemny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi