leszczyk94 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Witam chciałem pokazać kilka zdjęć MANa. Jest to pierwszy mój model ,więc proszę o wyrozumiałość. Wszystkich proszę o opinie z góry dziękuję. Oto Ciężarówka Teraz zdjęcie naczepy. Zdjęcie ciągnika i naczepy Proszę o opinie i Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Jak na 1 model to ujdzie raczej . Dziwne te halogeny na dachu . Pozdrawiam i życze dobrych wyników w modelarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Czysto sklejony daje 4 i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 ładnie wykonany modelik Jak to mówią, pierwsze koty za płoty Teraz czekamy na kolejny model już pomalowany farbą ten też będzie jako pierwszy... Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Wiele brakow w wykonczeniu modelu (wycieraczki, uszczelki, obrysowki, itp.). Brakuje tez lini podzialu szoferki. Wnetrze tez raczej powinno byc w kolorze tapicerki a nie nadwozia. Lakieru nie mozna ocenic, bo nie widac jakosci jego polozenia. Ogolnie modelik prezentuje sie sympatycznie. Troszke popracowac nad szczegolami i bedzie ok. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Ja na twoim miejscu wycioł bym te wycieraczki i wsadził nowe albo te pomalował na czarno !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 subaroman hehe żeby tu jeszcze był lakier bo z tego co widzę to jest prosto z pudełka sklejony bez malowania.Co do Modelu hmm te halogeny to jak z jakieś zabawki nie pasują tam, ale to sprawa gustu "spojler" górny źle przykleiłeś, ale jak na pierwszy model to ok. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 jak na Twoj pierwszy model to moe postawic ale interesuje mnie jedna rzecz, dlaczego na 5 fotce klosze lamp sa przedzielone czarna farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Mój pierwszy model to też był, właśnie ten oto man + naczepa sansilk, model pierwszy raz a, już nim zdobyłem 3 miejsce w Tychach na Mistrzostwach Śląska. Model wykonany czysto, jak na pierwszy mogłeś porobić uszczelki na czarno przy szybach. Tak to wszystko spoko, pozdrawiam. , a i wycieraczki pomalować przy szybie, też na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 24 Lutego 2008 Autor Share Napisano 24 Lutego 2008 Dzięki za opinie , poprawie i dodam fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi