kondibakugan Napisano 19 Listopada 2018 Napisano 19 Listopada 2018 Witam! Mam do zaprezentowania model ISU-122 w polskim malowaniu. Jeśli chodzi o dokładny opis tego danego pojazdu o tych numerach to brał on udział w forsowaniu Nysy. Model był przyjemny w sklejaniu, chociaż szpachli trochę poszło. Największym minusem są gąsienice. Są za długie i farba z nich schodziła nawet po podkładzie... Po katorgach z nim na szczęście go ukończyłem. Pozdrawiam Cytuj
jacus1944 Napisano 21 Listopada 2018 Napisano 21 Listopada 2018 Być może to kwestia zdjęć, ale wygląda jakby więcej kurzu i błota było na pancerzu niż na podwoziu i gąsienicach. Cytuj
Michal_G Napisano 22 Listopada 2018 Napisano 22 Listopada 2018 Całkiem fajnie wyszedł. Ja bym pochylił się nad kilkoma drobiazgami: 1) kąt podniesienia lufy - chyba tak wysoko się nie dało 2) lina holownicza by się przydała 3) można by dorobić belkę do wyciągania z błota 4) antena radiostacji - Amba zeżarła? 5) jeżeli brak km-u plot to i jego podstawy przy włazie chyba też nie powinno być? Cytuj
Markuz Napisano 22 Listopada 2018 Napisano 22 Listopada 2018 Ja bym wymienił gąsienice i trochę bardziej zróżnicował brud. Linia błota i kurzu trochę za równa jest moim zadaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi