kondibakugan Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 Witam! Mam do zaprezentowania model ISU-122 w polskim malowaniu. Jeśli chodzi o dokładny opis tego danego pojazdu o tych numerach to brał on udział w forsowaniu Nysy. Model był przyjemny w sklejaniu, chociaż szpachli trochę poszło. Największym minusem są gąsienice. Są za długie i farba z nich schodziła nawet po podkładzie... Po katorgach z nim na szczęście go ukończyłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacus1944 Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 Być może to kwestia zdjęć, ale wygląda jakby więcej kurzu i błota było na pancerzu niż na podwoziu i gąsienicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Całkiem fajnie wyszedł. Ja bym pochylił się nad kilkoma drobiazgami: 1) kąt podniesienia lufy - chyba tak wysoko się nie dało 2) lina holownicza by się przydała 3) można by dorobić belkę do wyciągania z błota 4) antena radiostacji - Amba zeżarła? 5) jeżeli brak km-u plot to i jego podstawy przy włazie chyba też nie powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Ja bym wymienił gąsienice i trochę bardziej zróżnicował brud. Linia błota i kurzu trochę za równa jest moim zadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi