Y@ro Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Witam z nowym zestawem na warsztacie Jak w temacie jest to Actros, została już złożona częściowo rama lecz jeszcze nie wymyśliłem malowania zestawu. Kilka fotek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 Witam , czy do mercedesa są owiewki ?? na pudełku nie widać i jestem ciekaw . Tak to narazie dużo nie da sie powiedzieć . Bedziesz robił okablowanie ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 21 Lutego 2008 Autor Share Napisano 21 Lutego 2008 Nie ma owiewek i spojlerów taki golas gdzieś straciłem wenę twórcza a okablowania nie będzie nie mam materiałów i fotek co gdzie z czym i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Lutego 2008 Share Napisano 21 Lutego 2008 MAteriał to żyłka, więc nie ma co sie wykręcać, że nie ma materiału Co do fotek to 99% ludzi robi na oko kable, tam gdzie muszą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 22 Lutego 2008 Autor Share Napisano 22 Lutego 2008 miqs oki pomyśle nad tym i może poszukam jakiegoś okablowania już nie jeden Actros został tu złożony pozdro A to co zrobiłem do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 A tak chcę pomalować zestaw może być ? i jak podoba się ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Nom kolorystyka zestawu bardzo ładna i ciekawa. Mam nadzieję ze też ci sie tak uda zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Fajny silniczek ,co do koloru to twoja sprawa , ten jest dość harakterystyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Kurcze silniczek miodzio a kolorystyka też fajna powodzonka Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Dzięki ale silniczek jeszcze nie skończony, jutro zacznę kabinę i zobaczymy co z tego wyjdzie a tu jeszcze pomalowane felgi i piasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 fajnie zrobiony silnik koła z resztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Kolego Y@ro, ciekawy ten twuj sylnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Ciekawie sie zapowiada, powodzenia w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Te piasty w kołach mi trochę nie pasuja, tzn nie pasuje mi kolor. Zamiast czerwonego to troche wyszedł róż może to wina fotek, za jasnego światła ale jeżeli to prawda to troche brzydki kolor Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 3 Marca 2008 Autor Share Napisano 3 Marca 2008 Dzięki za komentarze zachęcają do pracy, na piasty położyłem jeszcze jedną warstwę farby ale wydaje mi sie że to jakość fotek jest kiepska w rzeczywistości są bardzo czerwone tyle że matowe jutro czeka je lakier bezbarwny A tu już rama na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 3 Marca 2008 Autor Share Napisano 3 Marca 2008 Znalazłem jakiś układ hamulcowy do aut ciężarowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/ Miklóś Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Ja bym zestaw zrobił z pudełka, bo ładny, taki niecodzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Y@ro skąd wytrzasnołeś taki schemat?? Ja szukam do Scani?? Masz lepszej jakości ten schemat jak by można - truckman@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Schemat wziołem z yahoo bo na google jest lipa, już Ci wysłałem emailem ale ten sam w lepszej rozdziałce. A teraz foty skończonego już silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Co to za chrom na silniku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Możesz mi tez przeslac moj e-mail to milmak@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Pokrywy zaworów są tylko chromowane a reszta to srebrna farba akrylowa. No problemo milmak już wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Trochę pomarańczowej farby powyjeżdżało na miskę olejową. Poza tym jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 No rzeczywiście bardzo ładnie się silnik prezentuje Oby dalszy etap prac przebiegał równie pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 Truckerek93 nie będzie widać merol ma osłone miski olejowej Prace idą powoli wypraski są straszne (krzywe), a pozatym jestem przeziębiony (egzamin C+E 4 godz na zewnątrz) i choroba gotowa A tu już podwozie na kołach nie będzie okablowania brak drutu o tak małej średnicy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi