Paweł216 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Witam Zobaczcie modele goscia z Niemiec który buduje modele w skali 1:1250 http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?threadid=8746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Kurde niezłą koleś ma zajawke ... Ja to bym tak nie mógł 1:87 są niewielkie dla mnei a takie to juz lepiej nie mówić . Respekt dla tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 O kurcze ale maleństwa, jedna zapałka to 3 takie małe ciężarówki, tylko podziwiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 Nom modele całkiem spoko. Nieźle musiał się facet namęczyć. Ciekawe czy silniki też mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 No szkoda, że nie pokazali fotek wnętrza...żartowałem świetne... okruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Ja mam kilka 1:87 i mówie ze to malenstwo a tu takie malutkie zapalka jedna to 2 te malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Pierwsze co sobie pomyślałem po przeczytaniu nazwy tematu to, że są to okręty - tirów się nie spodziewałem Trzema mieć coś z głową (oczywiście w pozytywnym sensie) żeby dłubać przy takich maleństwach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk206wrc Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 ja też zaczne takie robić same plusy a główny to taki że mało miejsca zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ciekawe z czego są zrobione pewnie z oszlifowanych zapałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi