tombie01 Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Firma Cobi wsparła nas modelami Revella - bardzo serdecznie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Września 2019 Autor Share Napisano 17 Września 2019 Może bardziej jako ciekawostka - ale na pewno rzadkość wśród nagród na wystawach Smodel - również znajdzie się wśród podarków naszej wystawie w Bielsku Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Września 2019 Autor Share Napisano 17 Września 2019 Nie samymi nagrodami człowiek żyje jak co roku na Poland Model Show - Międzynarodowy Przegląd Modelarski w Bielsku-Białej gwarantujemy atrakcje dla naszych gości w postaci darmowych warsztatów prowadzonych przez znakomitych modelarzy na pierwszy ogień w sobotę idzie Rafał Kubić - godzina 10:00 nie przegapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Września 2019 Autor Share Napisano 17 Września 2019 W ubiegłym roku Oskara Modelarskiego zdobył Mirosław Serba - postanowiliśmy że jego właśnie poprosimy o poprowadzenie warsztatów w tym roku z tematu dioramy i nasze plany się ziściły - w niedziele będzie można zobaczyć jak sam mistrz dzieli się wiedza na tematy przyziemne czyli asfalt i nie tylko - zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Września 2019 Autor Share Napisano 17 Września 2019 Od zeszłego roku w cykl naszych warsztatów podczas Poland Model Show wprowadziliśmy również typowa malarskie pokazy dla figurkowców - w zeszłym roku zaszczycił nas swoją obecnością Krzysztof Kobalczyk natomiast w tym roku zainspiruje nas Katarzyna KAHA Górska - zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Mam pytanie - nie byłem jeszcze w Bielsku Białej - czy muszę zaczynać od klasy Hobby czy mogę od Masterów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Września 2019 Autor Share Napisano 18 Września 2019 2 minuty temu, Andrzej_LK napisał: Mam pytanie - nie byłem jeszcze w Bielsku Białej - czy muszę zaczynać od klasy Hobby czy mogę od Masterów ? W tym roku to całkowicie Twój wybór - możesz tez podzielić modele na obie grupy (jesli masz na tyle) - natomiast jeśli w tym roku dostaniesz w hobby 1 miejsce ta klasa w Hobby będzie dla ciebie zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Ok, dziękuję, mam jasność sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Września 2019 Autor Share Napisano 20 Września 2019 Przypominam rejestracja elektroniczna trwa do czwartku 26 września do godziny 23:59 - możemy pochwalić się wstępną mapą frekwencji - i zachęcam do korzystania ze statystyk na stronie SOWM - oczywiście na miejscu rejestracja w piatek od 17:00 do 20:00 a w sobotę od 8:00 do 10:00 natomiast przyjmowanie modeli do 13:00 - link do statystyk SOWM IV Poland Model Show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Września 2019 Autor Share Napisano 20 Września 2019 Serdeczne podziękowania dla przedstawiciela firmy Olfa za uzupełnienie puli nagród o wysokiej jakości narzędzia tego renomowanego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 (edytowane) Na IV Poland Model Show - MPM Bielsko - Biała mamy już 103 modele zarejestrowane w klasie pojazdów a dokładniej osobowych, sportowych i tuningowanych włącznie z motocyklami - mam nadzieję że poprawicie ten wynik jeszcze i mnie zaskoczycie - czekam na Was w Bielsku Białej Edytowane 21 Września 2019 przez tombie01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 Sklep Exito zaopatrzył nas również w bardzo ładny zestaw nagród - zapraszamy serdecznie do wali o te prezenty a sponsorowi serdecznie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 Mirek Serba ofiarował nam również wkład w pulę nagród - jego cudowne produkty z pewnością zasilą laureatów dioram - dziękujemy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOOM Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Ile kosztuje wstęp na tą wystawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 2 minuty temu, ZOOM napisał: Ile kosztuje wstęp na tą wystawę ? Dla oglądających wstęp jest wolny! dla startujących w konkursie 10 zł od Seniora bez względu na ilość zgłaszanych modeli - dla Juniorów i młodzików gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOOM Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Dziękuję za informację, Na pewno przyjadę pooglądać. Pozdrowienia z Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 dzięki za zainteresowanie - zapraszamy serdecznie - polecam mamy cztery pokazy tematyczne modelarzy - również wstęp bezpłatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 (edytowane) a skoro wspomniałem powyżej o warsztatach to zauważyłem że nie opublikowałem jeszcze jednych sobotnich - prowadzonych przez Kamila - który to jest z nami od początku odpalenia imprezy i najprawdopodobniej po raz ostatni ponieważ wyczerpał temat - na konie samoloty w 'żywej' metalicznej powłoce - wstęp wolny - zapraszamy serdecznie Edytowane 23 Września 2019 przez tombie01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 Podziękowania i to niezmierne należą się równiez firmie Mirage Hobby za przysłanie zacnego zestawu nagród - bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 no i nie zapomnijcie o - Before Party Hotel Ibis Styles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 Moi drodzy ostatnia prosta - zachęcam do rejestracji internetowej - skracając kolejki do rejestracji na miejscu to więcej czasu dla Was a dla nas mniej roboty Link do rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 (edytowane) W dniu 21.09.2019 o 16:34, tombie01 napisał: a skoro wspomniałem powyżej o warsztatach to zauważyłem że nie opublikowałem jeszcze jednych sobotnich - prowadzonych przez Kamila - który to jest z nami od początku odpalenia imprezy i najprawdopodobniej po raz ostatni ponieważ wyczerpał temat - na konie samoloty w 'żywej' metalicznej powłoce - wstęp wolny - zapraszamy serdecznie Niedziela czy sobota? Edytowane 23 Września 2019 przez tombie01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 Sobota oczywuiście - dzieki za czujnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 Lista stoisk giełdowych: 1. Banzai (PL) 2. Lukgraph (PL) 3. Karaja – Radek (PL) 4. Bil Model (PL) 5. Mirek Szczepankowski (PL) 6. Stasiu Jabłoński (PL) 7. Modelarski Świat (PL) 8. Strefa Marzeń (PL) 9. Extra Model (PL) 10. Miniature Basses (PL) 11. Valkiria + Rado Miniatures (PL) 12. Przemek Mrożek (PL) 13. Tomasz Bajer (PL) 14. GPM Grzegorz Pomorski (PL) 15. Answare (PL) 16. JSC (PL) 17. IBG Kozy (PL) 18. Draco Jan Milan (SK) 19. Nikiel Jerzy (PL) 20. White Stork Miniatures (PL) 21. BST (PL) 22. Mars – Studio (PL) 23. Models4you (PL) 24. Vertigo (SK) 25. Big Bear Miniatures (HU) 26. Krzysztof Skorupski (PL) 27. Makettshop (HU) 28. First to Fight (PL) 29. Hight Light Studio (FI) 30. Mf-Zone (PL) 31. Paweł (PL) 32. Peter Vala (SK) 33. Mateusz Michalecki (PL) 34. Profi Modeler (CZ) 35. Leszek Góra (PL) 36. Miniart (UA) 37. Sword Models (CZ) 38. Floyamo (PL) 39. Marszałek (PL) 40. FOX model (CZ) 41. ModelMaker (PL) 42. FPW Model (PL) 43. Model (CZ) 44. Hornet35 – Jarek Nowak (PL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Września 2019 Autor Share Napisano 24 Września 2019 (edytowane) Mapa sytuacyjne dla IV Poland Model Show - MPM Bielsko - Biała kilka ważnych kwestii 1. Modelarzy prosimy o korzystanie z parkingu P1 - jest on bezpłatny na czas wystawy - są na nim szlabany i pobiera się kartę wjazdu ale przy wyjeździe po szczytaniu kodu szlaban otworzy się bez opłaty. 2. Osoby wystawiające towar na giełdzie proszone są podjeżdżanie pod bramy do wyładunku od ul, Broniewskiego a następnie przeparkowanie samochodów na parkin P3 !!! WAŻNE 3. Wszyscy przedstawiciele klubów i instruktorzy z dużą ilością modeli mogą wjechać na krótki czas pod wejście główne (czerwona strzałka) a następnie przeparkowanie samochodu na parking P1 Edytowane 25 Września 2019 przez tombie01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi