skikut87 Napisano 16 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2018 (edytowane) z tego co widzę to tigermodels nie robi nitów na sowim zasobniku... nic zbieram siły wyjmuje płytki hipsu i rzeźbię. A miał być wreszcie bezproblemowy model z pudła... Edytowane 16 Grudnia 2018 przez skikut87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Grudnia 2018 Share Napisano 17 Grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 21:03, skikut87 napisał: A miał być wreszcie bezproblemowy model z pudła... Nie z RFM, tym bardziej, że to ich pierwszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2018 Święta święta i po a ja nadal myślę nad innym wyjściem niż cięcie i tak o to dwie rzeczy mi wpadły w oko: 1. zestaw abera https://www.mojehobby.pl/products/Tylny-wiezowy-zasobnik-do-czolgu-typu-Tiger-I.html 2. Żywica do przerobienia panzerata https://www.mojehobby.pl/products/Stowage-bin-for-Tiger-I-Tank-Kursk-Battle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Grudnia 2018 Share Napisano 29 Grudnia 2018 Panzerart jest troszkę za krótki i brak nitów dookola Aber tez trochę za krótki i ma nity wklęsłe Part ma fajne wypukłe nity ale tez za krótki Bez strugania samemu się nie obejdzie Może po nowym roku poeksperymentuje z kulkami Bga jak Tomek mi doradzil jakiś czas temu. Przedłużyć do odpowiedniego rozmiaru mały problem rozcinasz i wklejasz pasek odpowiedniej szerokości. Dla zachowania geometrii górę i dół tnij w innym miejscu, boki są ok tylko kat musisz zachować. W sądzie mam zrobiony wstępnie rysunek bryły (w cad-ie) może pokusze się o wytrawienie ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi