GreGG24 Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 Trochę starszy już model, ukończony prawie rok temu. To mój pierwszy model Eduarda, bardzo przyjemnie się go sklejało. Malowanie węgierskie, kalkomanie Techmod. Już po ich naklejeniu okazało się, że cyfry na okapotowaniu silnika powinny być białe, ale ostatecznie zostawiłem je tak, jak jest. Natomiast dodałem rekinie pyski na bombach, zgodnie ze zdjęciem oryginału. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Wyszedł rewelacyjnie. Bardzo realistyczny. I malowanie które i mi chodziło zawsze po głowie. Słowem super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 21 godzin temu, spiton napisał: Wyszedł rewelacyjnie. Bardzo realistyczny. I malowanie które i mi chodziło zawsze po głowie. Słowem super. Bardzo dziękuję. Muszę jeszcze popracować nad zdjęciami. Jak mówił Beethoven - więcej światła :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 8 minut temu, GreGG24 napisał: Jak mówił Beethoven - więcej światła :))) Mniej białe / bardziej szare tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi