Buberson Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Witajcie. Dzisiaj coś z początku tego roku w moim dorobku,a mianowicie sześćdwójka od Trąbki Jak to u mnie chemia oczywiście Ammo,skrzynie na amunicję Eureka,a butle i kosz z czymś tam,hmm niech będzie cytrusami-nie pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Podoba się !:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Grudnia 2018 Share Napisano 16 Grudnia 2018 bardzo ładnie wyszło, az prosibym zebys wrzucil kilka zdjec detali bo brakuje. Doczepie sie tylko dodatkow, moim zdaniem nie pasuja zupełnie, no wody tyle ze mam poczucie ze okradli pomoc humanitarna Bedziesz robil podstawke? myśle ze taki pojazd jeszcze by piekniej sie prezentował na ulicach Syrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Właśnie te baniaki z wodą, fajnie skupiają uwagę odbiorcy. Dla mnie mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi