/ Miklóś Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Przedstawiam MAN'a F90. Jest to mój trzeci model. Modelem podstawowym był Steyer Green Class od Italeri. Budowę zacząłem w kwietniu a zakończyłem w listopadzie, czyli 3/4 roku nad nim pracowałem. Części potrzebne do przeróbek wykonywałem sam, a niektóre kupowałem, jak naprzykład zderzak, który przyszedł do mnie aż za niemiec. Z efektu końcowego nie jestem w 100% zadowolony ale już niechce mi się przy nim już siedziec ( z wiadomych powodów ). Fotki może nie są najlepsze ale jakoś nie mogę opanowac mojego aparatu. Fotki robione zaraz po przywozie z konkursu z Tych, gdzie odbyła się " premiera " mańka. Dobra tera fotki: Tu po konkursie w Tychach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Widziałem manika w realu Ciekawa bryka mało spotykana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Widziałem go już na innych forach , ale twój Man bardzo mi sie podoba , ma to coś , chociaż nie moge ocenić lakieru bo fotki troszke za słabe , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Super manuwa podoba mi się , fajne malowanie Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Nom man spoko widziałem go na żywo i mogę powiedzieć że lakier dość dobrze położony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 No ładny widziałem całą relacje na modelowanie.fora.pl i widziałem że dobrze ci szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Również widziałem Mana na innych forach i mi bardzo się podoba mało po prostu spotykany.I Gratuluje ! Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziktrans Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Super model nigdy takiego nie widziałem ale , jak zrobić lub gdzie kupić takie mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Model zacny, jak byś nie odkopał tematu to pewnie bym się nawet nie dowiedział że taki model istnieje. Co do mapy to możesz po prostu wydrukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Ładny, poprawnie wykonany model. Czekamy na następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Fajny ten Twój Maniek. Podoba mi się. Wersja solówki dodaje mu smaku. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Piekny ten Man, jakos nigdzie nie widzialem warsztatu, szkoda, byloby na co popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziktrans Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Znalazłem warsztat tego modelu macie tu link http://www.modelowanie.fora.pl/sprzet-ciezki-na-warsztacie,12/man-f90,147.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi