piotr111 Napisano 15 Grudnia 2018 Share Napisano 15 Grudnia 2018 Mam pytanie odnośnie poniższego zdjęcia . Wedle mnie rury 1 i 2 idą do chłodzenia sprzęgieł , 3 i 4 to rury olejowe do ręcznej pompy na skrzyni i nie mam pewności co do rur 5 i 6 . Jeżeli ktoś dysponuje jakimiś zdjęciami lub schematami podłączeń owych rur byłbym bardzo wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 27 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2018 Firewall zestawowy i wyczyszczony ze zbędnych rzeczy . Wzmocnienia podłogi zestawowe i poprawione . I wsadzone na sucho do wanny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 Widzę, że kolega w przeciwieństwie do mnie w pełni profesjonalne podejście do tematu. Trzymam kciuki i chętnie będę zaglądał żeby się czegoś nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 29 Grudnia 2018 Share Napisano 29 Grudnia 2018 A co z Konigstigerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 29 Grudnia 2018 Share Napisano 29 Grudnia 2018 2 godziny temu, PiterATS napisał: A co z Konigstigerem? Przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi