Seba77 Napisano 22 Grudnia 2018 Napisano 22 Grudnia 2018 Witam Tak jak w temacie. Może ktoś posiada na zbyciu i chciałby je sprzedać : kalki do niemieckich samolotów 1:72 WWI , najbardziej interesują mnie krzyże. Pozdrawiam Cytuj
push-up78 Napisano 22 Grudnia 2018 Napisano 22 Grudnia 2018 Mam takie kalki.Nie wiem czy to 1:72 czy 1;48 Ale mam .Prawie całe 3 trochę coś wycięte od he 111 i czegoś tam.I są na zbyciu.I są piękne całe krzyże. Cytuj
Xmen Napisano 22 Grudnia 2018 Napisano 22 Grudnia 2018 Kalki do samolotów niemieckich z WW II czy WW I ?Komplety kalek z krzyżami do niemieckich z WW II kupisz bez problemu.Xtradecals lub Techmod i po problemie. Cytuj
Seba77 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Napisano 23 Grudnia 2018 Dziękuję za odzew Panowie chodzi mi tylko o kalki do samolotów z okresu I wś. I to tylko niemieckie skala 1:72. FAZZY_bez_humoru - chciałbyś sprzedać kalki ? jeżeli tak to za ile? Pozdrawiam Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 24 Grudnia 2018 Napisano 24 Grudnia 2018 napisz czy potrzebujesz wszystkiego czy tylko jakieś wybrane i podeślij adres na prv, próbowałem do Ciebie napisać ale masz zablokowaną skrzynkę czy coś albo pisz na FAZZY_bez_humoru@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi