Seba77 Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Witam Tak jak w temacie. Może ktoś posiada na zbyciu i chciałby je sprzedać : kalki do niemieckich samolotów 1:72 WWI , najbardziej interesują mnie krzyże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Mam takie kalki.Nie wiem czy to 1:72 czy 1;48 Ale mam .Prawie całe 3 trochę coś wycięte od he 111 i czegoś tam.I są na zbyciu.I są piękne całe krzyże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Chodzi mi o 3 komplety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Kalki do samolotów niemieckich z WW II czy WW I ?Komplety kalek z krzyżami do niemieckich z WW II kupisz bez problemu.Xtradecals lub Techmod i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 pierwszowojenne krzyże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2018 Dziękuję za odzew Panowie chodzi mi tylko o kalki do samolotów z okresu I wś. I to tylko niemieckie skala 1:72. FAZZY_bez_humoru - chciałbyś sprzedać kalki ? jeżeli tak to za ile? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 24 Grudnia 2018 Share Napisano 24 Grudnia 2018 napisz czy potrzebujesz wszystkiego czy tylko jakieś wybrane i podeślij adres na prv, próbowałem do Ciebie napisać ale masz zablokowaną skrzynkę czy coś albo pisz na FAZZY_bez_humoru@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi