makinen Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 (edited) Ukończony. Warsztat Orev&Siyur IDF Family Edited December 25, 2018 by makinen Quote
Berni Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Serwusik. Modele moim zdaniem bardzo dobre. Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania jeśli chodzi o warsztat jak i o spójność kolekcji. Gratuluję. Quote
makinen Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 Berni- dziękuję, ale Twoje pojazdy ostatnie, oraz Jeep’y, i planowane Mutt’y tez są bardzo spójne. Będziesz robić izraelskie wersję M151 Shmira? Quote
bazylms Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Twoje pojazdy, zawsze wychodzą elegancko. Ten też. Swoją drogą to się, zastanawiam że muszą mieć dużo odwagi chłopaki jeżdżąc takimi otwartymi pojazdami. Quote
Berni Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 (edited) Owszem, moja kolekcja jest spójna...ale nie tak jak Twoja... 4 godziny temu, makinen napisał: Będziesz robić izraelskie wersję M151 Shmira? A i owszem, Szmiry(swoją drogą fajna nazwa) będą dwie...i dwie inne koszerne wersje Edited December 25, 2018 by Berni Quote
makinen Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 Ooooo! Zaje....ście!!!! Chodzi mi po głowie Shmira, bo podoba mi się bardzo, ale w planie pojazdy polskie, wiec chyba będę musiał nacieszyć oko Twoimi produkcjami. Działaj! Quote
Recommended Posts