makinen Napisano 25 Grudnia 2018 Share Napisano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Ukończony. Warsztat Orev&Siyur IDF Family Edytowane 25 Grudnia 2018 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 25 Grudnia 2018 Share Napisano 25 Grudnia 2018 Serwusik. Modele moim zdaniem bardzo dobre. Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania jeśli chodzi o warsztat jak i o spójność kolekcji. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2018 Berni- dziękuję, ale Twoje pojazdy ostatnie, oraz Jeep’y, i planowane Mutt’y tez są bardzo spójne. Będziesz robić izraelskie wersję M151 Shmira? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Grudnia 2018 Share Napisano 25 Grudnia 2018 Twoje pojazdy, zawsze wychodzą elegancko. Ten też. Swoją drogą to się, zastanawiam że muszą mieć dużo odwagi chłopaki jeżdżąc takimi otwartymi pojazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 25 Grudnia 2018 Share Napisano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Owszem, moja kolekcja jest spójna...ale nie tak jak Twoja... 4 godziny temu, makinen napisał: Będziesz robić izraelskie wersję M151 Shmira? A i owszem, Szmiry(swoją drogą fajna nazwa) będą dwie...i dwie inne koszerne wersje Edytowane 25 Grudnia 2018 przez Berni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2018 Ooooo! Zaje....ście!!!! Chodzi mi po głowie Shmira, bo podoba mi się bardzo, ale w planie pojazdy polskie, wiec chyba będę musiał nacieszyć oko Twoimi produkcjami. Działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi