Berni Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Serwusik. Pierwszy model w tym roku. Od siebie dodałem tylko lusterko wsteczne, słuchawkę radiostacji i przewód łączący antenę z radiostacją i nieudolne brudzenie błotem... . Reszta pudełkowa. Kamuflaż typu MERDC snow with trees. Pozdrawiam i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 W waloryzacji Legenda masz ładne żywiczne siedzenia. Weź sobie je sklonuj i przy kolejnych modelach używaj tych żywicznych, te zestawowe psują efekt. Może nawet przy tych sklejinych uda Ci się podmienić. Sam model jak najbardziej na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Ja się wypowiem, jak wrzucisz zdjęcia bez takiego wyostrzonego kontrastu, bo wyglądają lekko komiksowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Witam kolegów. Dodam swoje trzy grosze, może trochę upierdliwy jestem, ale model bardzo ładny, jedna rzecz która mi wpadła od razu w oko to to, że szyby ładnie zachlapane , ale wytarcia nijak się mają do promienia pracy wycieraczek , chyba że załogant ręcznie wyciera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi