Marudek Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Hej, Oto mój najnowszy model Mnie się podoba, a Wam? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Bardzo ładne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Marudku, Ty jednak jesteś zdrowo szajbnięty - żeby bawić się w naciągi . I to w takiej skali i w takiej ilości Co to za konstrukcja na ziemi przed maszyną? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 4 Lutego 2019 Autor Share Napisano 4 Lutego 2019 Hej, Wielkie dzięki za miłe słowa. Następnym razem naciągi zrobię z czegoś cieńszego bo chyba są z devzko za grube. A ta krata na ziemi to rama w której na front przyjechało skrzydło. Wzorowałem się na historycznym zdjęciu, które jest w wątku warsztatowym. Scenka ma przedstawiać samolot chwilę po złożeniu go na froncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Świetna scenka. U mnie niedługo coś bardzo podobnego powstanie tylko inna epoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi