Marudek Napisano 26 Stycznia 2019 Napisano 26 Stycznia 2019 Hej, Oto mój najnowszy model Mnie się podoba, a Wam? 3 Cytuj
wielkamucha Napisano 4 Lutego 2019 Napisano 4 Lutego 2019 Marudku, Ty jednak jesteś zdrowo szajbnięty - żeby bawić się w naciągi . I to w takiej skali i w takiej ilości Co to za konstrukcja na ziemi przed maszyną? bzzz-bzzz Cytuj
Marudek Napisano 4 Lutego 2019 Autor Napisano 4 Lutego 2019 Hej, Wielkie dzięki za miłe słowa. Następnym razem naciągi zrobię z czegoś cieńszego bo chyba są z devzko za grube. A ta krata na ziemi to rama w której na front przyjechało skrzydło. Wzorowałem się na historycznym zdjęciu, które jest w wątku warsztatowym. Scenka ma przedstawiać samolot chwilę po złożeniu go na froncie Cytuj
Kamil232 Napisano 27 Lutego 2019 Napisano 27 Lutego 2019 Świetna scenka. U mnie niedługo coś bardzo podobnego powstanie tylko inna epoka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi