Boros Napisano 1 Lutego 2019 Share Napisano 1 Lutego 2019 Cześć Zakupiłem model wspomniany w tytule i mam dwa pytania, pierwsze dotyczące linii podziału czy powinny być wklęsłe czy wypukłe? Wiem że pytanie może się wydać nie którym banalne ale patrząc na zdjęcia z sieci już sam nie wiem. Drugie pytanie dotyczy żywicy cmk czy będzie pasować do mojego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Lutego 2019 Share Napisano 2 Lutego 2019 Tutaj masz review i model ma wypukle a powinny byc wklesle. Co do zywicy nie mam pewnosci, chyba ze dedykowana jest do modelu italeri. https://www.modellbauseite.at/forum/plastikmodellbau-bausatzbesprechungen/militär-flugzeuge-ab/militär-flugzeuge-1-48-aa/20214-italeri-f-117a-nighthawk To jest przepak starch ramek az dziwi ze w 2018 jeszcze sa model z wypuklymi liniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 7 Lutego 2019 Autor Share Napisano 7 Lutego 2019 Dziękuję za odpowiedź model dość archaiczny ale damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LITE Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 W dniu 7.02.2019 o 21:25, Boros napisał: Dziękuję za odpowiedź model dość archaiczny ale damy radę. Ten model ma fajną rzecz - szyby wklejane w ramę owiewki. W skali 1/32 też był taki "ficzer". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 4 Marca 2019 Autor Share Napisano 4 Marca 2019 Tak te szyby wklejane w owiewkę to fajne rozwiązanie. Sam model trochę przerobiłem przez wzbogacenie komory bombowej przerycie większości linii podziału i zrobienie różnego rodzaju "kratek" ze siatki miedzianej. Teraz malowanie czarnego samolotu wzorując się na KFS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi