Boros Napisano 1 Lutego 2019 Napisano 1 Lutego 2019 Cześć Zakupiłem model wspomniany w tytule i mam dwa pytania, pierwsze dotyczące linii podziału czy powinny być wklęsłe czy wypukłe? Wiem że pytanie może się wydać nie którym banalne ale patrząc na zdjęcia z sieci już sam nie wiem. Drugie pytanie dotyczy żywicy cmk czy będzie pasować do mojego modelu? Cytuj
kzugaj Napisano 2 Lutego 2019 Napisano 2 Lutego 2019 Tutaj masz review i model ma wypukle a powinny byc wklesle. Co do zywicy nie mam pewnosci, chyba ze dedykowana jest do modelu italeri. https://www.modellbauseite.at/forum/plastikmodellbau-bausatzbesprechungen/militär-flugzeuge-ab/militär-flugzeuge-1-48-aa/20214-italeri-f-117a-nighthawk To jest przepak starch ramek az dziwi ze w 2018 jeszcze sa model z wypuklymi liniami Cytuj
Boros Napisano 7 Lutego 2019 Autor Napisano 7 Lutego 2019 Dziękuję za odpowiedź model dość archaiczny ale damy radę. Cytuj
LITE Napisano 20 Lutego 2019 Napisano 20 Lutego 2019 W dniu 7.02.2019 o 21:25, Boros napisał: Dziękuję za odpowiedź model dość archaiczny ale damy radę. Ten model ma fajną rzecz - szyby wklejane w ramę owiewki. W skali 1/32 też był taki "ficzer". Cytuj
Boros Napisano 4 Marca 2019 Autor Napisano 4 Marca 2019 Tak te szyby wklejane w owiewkę to fajne rozwiązanie. Sam model trochę przerobiłem przez wzbogacenie komory bombowej przerycie większości linii podziału i zrobienie różnego rodzaju "kratek" ze siatki miedzianej. Teraz malowanie czarnego samolotu wzorując się na KFS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi