panDespota Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 Przedstawiam tzw. Natanka. Model z konkursu na PWMie. Samolot w malowaniu maszyny pilotowanej przez Socho Hiroshi Sekiguchi. Kwitów żadnych na nią nie mam. Po prostu spodobało mi się to konkretne malowanie pudełkowe. Sam model ogólnie przyjemny. Bałem się RS-a, ale dał radę. Kalki z napisami eksploatacyjnymi kiepskie, z części zrezygnowałem. Przenitowany, malowany Vallejo. Zapraszam do galerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 No to ja pierwszy.Tradycyjnie model pierwsza klasa.Gdzie i kiedy będzie można zobaczyć go na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Lutego 2019 Autor Share Napisano 17 Lutego 2019 Dzięki. Nie wyszło kilka rzeczy jak chciałem, ale ogólnie jestem zadowolony. Z modelem niestety żadnych wycieczek nie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RKoziarski78 Napisano 18 Lutego 2019 Share Napisano 18 Lutego 2019 Ładnie! Ciekawy jestem czy RS się lepjej buduje nisz ICM? Czym rozćienczasz Vallejo aby te łaty malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 18 Lutego 2019 Autor Share Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Nie miałem ICMa w rękach. Czytałem, że ma strasznie delikatne linie podziału. Za delikatne. Vallejo Air dosyć mocno rozcieńczałem ich dedykowanym airbrush thinnerem z kroplą retardera Talensa (choć przy tak silnym rozcieńczeniu pewnie była zbędna). Malowane na niskim ciśnieniu. Edytowane 18 Lutego 2019 przez panDespota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Lutego 2019 Share Napisano 24 Lutego 2019 Piękny model. Bardzo mi sie podobaja ślady eksploatacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi