93mati Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Czołem! Kolejny model mojej produkcji pochodzi jeszcze z wakacji. Nie miałem wtedy takiego doświadczenia, dlatego jest taki jaki jest . Malowany w całości pędzlem. O to i on : Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Widzę, że mój model bije rekordy popularności . Nikt nie chce komentować mojego tanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Może wszystkim dech zaparło i wygięło palce? ;) Nie stresuj się. Jak dla mnie model wygląda ok. Nie jestem do końca pewien koloru bazowego czołgu, ale widać, że zakurzyłeś go na maksa i trudno stwierdzić jak wyglądał przed Gdybym ja go zrobił, to byłbym dumny z efektu (biorąc pod uwagę moje obecne doświadczenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Może wszystkim dech zaparło i wygięło palce? ;) Podobny efekt chciałem uzyskać Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Spoko… Ilość wpisów nie jest miarą oglądalności… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Model nawet fajny, tylko trochę za bardzo zakurzony, no i te koła ze Skifa, oni chyba nigdy w życiu nie widzieli prawdziwego T-55... Mogłeś wybrać inną firmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Spoko… Ilość wpisów nie jest miarą oglądalności… Oj znowu coś nabroiłem. Przepraszam ale chciałem dowiedzieć się co inni myślą o moim modelu. Co miałbym w nim poprawić itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Spoko… Ilość wpisów nie jest miarą oglądalności… Oj znowu coś nabroiłem. Przepraszam ale chciałem dowiedzieć się co inni myślą o moim modelu. Co miałbym w nim poprawić itd. Nic nie nabroiłeś… Czasem po długim czasie ludzie decydują się na wypowiedzi… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Model nawet fajny, tylko trochę za bardzo zakurzony, Poprawione i zakurzenie jest już bardziej równomierne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Nio modle miodzio tylko ten szef na lufie jest normalnie fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rent23 Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Fajnie zrobiony a szczegulnie przypadł mi ten model. Lecz jest zabardzo przykurzony. Ale model jest super wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Skoro oczekujesz wpisów to się wpisze Co do wykonania modelu to naprawdę podoba mi się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 wielkie brawa za ten model wykonany jak ze wyglada prawie jak zywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Niewielka ilośc komentarzy może świadczyć o tym,że masz po prostu za słabe (czytaj ciemne) i nie do końca dobrze eksponujące model zdjęcia. Samo wykonanie całkiem całkiem. Bardzo dobrze,że wybrałeś ciekawe, rodzime malowanie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam 40 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Widzę, że mój model bije rekordy popularności . Nikt nie chce komentować mojego tanka Witam, model wyglada fajnie nie bede opisywal slabych punktow SKIFA ma ich troche , to co mi w oko wpadlo to orzelek ma korone . adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Model bardzo realistyczny i ciekawie wykonany. Nadmiar kurzu wyroznia go sposrod wielu podobnych. Jest bardzo dobrze, ale mozy byc jeszcze lepiej. Pozdrawiam i gratuluje. a i jeszcze: Brawo za fotki bo to podstawa na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Wykonanie, naprawdę mi sie podoba, głównie z powodu ładnego zakurzenia. Ja też lubię nieco przesadzić w tym aspekcie... Swoją drogą, jakoś łatwiej jest mi wyobrazić sobie brudne T-55, a jeżeli czyste Co przykuło mą uwagę, to gąsienice... a raczej te czarne przebarwienia na brzegach... czy to naturalna przypadłość, w oryginalnych czołgach? Skąd wzięła sie ta barwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Model fajny lecz, on chyba nie brał udziału w akcji "Zakurzona burza"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Witam i dziękuję za komentarze Jutro postaram się wrzucić nowe foty poprawionego T-55. Przede wszystkim trochę go odkurzyłem i dodałem ładne, ciemne błotko . Według mnie wygląda teraz o niebo lepiej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 23 Marca 2008 Autor Share Napisano 23 Marca 2008 Witam Tak jak obiecałem nowe fotki T-55. Proszę o komentarze i opinie . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Fotki już troszkę lepsze. Mnie się nadal podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Sam nie wiem, teraz wygląda na pewno bardziej naturalnie (czyt. mniej efektownie)- w szczególności gąsienice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 23 Marca 2008 Autor Share Napisano 23 Marca 2008 Sam nie wiem, teraz wygląda na pewno bardziej naturalnie (czyt. mniej efektownie)- w szczególności gąsienice... O to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Ale z tym orłem w koronie to chyba przecholowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 Ale z tym orłem w koronie to chyba przecholowałeś. Tak wiem, ale już to poprawiłem. O tym trzy cyfrowym oznaczeniu też już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi