jakub476 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 (edited) Skończony, mój pierwszy oklejony model. Problemów podczas budowy było sporo, raz - brak doświadczenia w oklejaniu takich powierzchni, dwa ten kolor od Tamiyi za wcześnie pokryty bezbarwnym rozwarstwiał się i powstawały mleczne plamy. Wszystkie poprawki bazy i kalek spowodowały trochę za grubą warstwę lakieru na karoserii. Do tego miałem kłopot ze spasowaniem dolotu z szybą, ostatecznie uciąłem oryginalne mocowania i wkleiłem go tam gdzie być powinien. Modyfikacje: - kolor TS-57, bezbarwny GX100 - Wentyle w kołach (Hobby Design) - Rozbudowana klatka bezpieczeństwa (Handmade) - Pasy szelkowe (Tuner Model Manufactory, Eduard, Hobby Design, Resin) - Nity (Top studio, Hobby Design) - Zapinki na pokrywie silnika (Hobby Design) - Bandaż termiczny na układzie wydechowym (Handmade) - Namalowane napisy na oponach (Szablon Hobby Design) - Spinki na tylnym zderzaku (Model Factory Hiro) - Osłona termiczna na zderzaku (Taśma aluminiowa) - Tylny znaczek (A+ Club) - Zawór "Quick lift" (Handmade) Edited February 19, 2019 by jakub476 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Widziałem na insta, model świetny zresztą jak każdy Twój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemi303 Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Nie wiem jak innym, ale mi się model podoba. Bardzo fajna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Piękna honda gratulacje ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamuss Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 Kawał świetnej roboty - jak zawsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts