jakub476 Napisano 18 Lutego 2019 Share Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Skończony, mój pierwszy oklejony model. Problemów podczas budowy było sporo, raz - brak doświadczenia w oklejaniu takich powierzchni, dwa ten kolor od Tamiyi za wcześnie pokryty bezbarwnym rozwarstwiał się i powstawały mleczne plamy. Wszystkie poprawki bazy i kalek spowodowały trochę za grubą warstwę lakieru na karoserii. Do tego miałem kłopot ze spasowaniem dolotu z szybą, ostatecznie uciąłem oryginalne mocowania i wkleiłem go tam gdzie być powinien. Modyfikacje: - kolor TS-57, bezbarwny GX100 - Wentyle w kołach (Hobby Design) - Rozbudowana klatka bezpieczeństwa (Handmade) - Pasy szelkowe (Tuner Model Manufactory, Eduard, Hobby Design, Resin) - Nity (Top studio, Hobby Design) - Zapinki na pokrywie silnika (Hobby Design) - Bandaż termiczny na układzie wydechowym (Handmade) - Namalowane napisy na oponach (Szablon Hobby Design) - Spinki na tylnym zderzaku (Model Factory Hiro) - Osłona termiczna na zderzaku (Taśma aluminiowa) - Tylny znaczek (A+ Club) - Zawór "Quick lift" (Handmade) Edytowane 19 Lutego 2019 przez jakub476 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 18 Lutego 2019 Share Napisano 18 Lutego 2019 Widziałem na insta, model świetny zresztą jak każdy Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Nie wiem jak innym, ale mi się model podoba. Bardzo fajna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Piękna honda gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Kawał świetnej roboty - jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi