Tenggeri Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Cześć, Dawno się tutaj nie udzielałem, więc pomyślałem, że pokażę swoją ostatnią pracę. Nowość RFM wraz ze skromną winietą. Figurki z zestawu T-55 Enigma Tamiya. Wszystko malowane i postarzane chemią Ammo. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted March 12, 2019 Share Posted March 12, 2019 Moja ulubiona wersja t-34,a dzięki Tobie jeszcze bardziej będzie ubóstwiana!Śliczne brudzenie,zacieki,Egipcjanie jak malowani!Na przyszłość obowiązkowo daj warsztat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Świetny model i figurki, ale najbardziej podoba mnie się kolorystyczne zgranie całości. Coś pięknego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Super, że pokazałeś coś nowego W moim typie kolorki, wypłowienia na zielonym, gra kolorów na bazowym jasnym kolorze-super. Kurzenie w punkt. Jedno co mi trochę przeszkadza to za duża liczba ciemniejszych zacieków, zbyt regularnych, równych od dołu do góry, trochę za mocnych, np tył wieży, lewa górna połówka. Jasne zacieki OK, bo one wtapiają się w model i dodają jeszcze bardziej uroku weatheringowi. Kurcze ten zielony bardzo do mnie przemawia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts