rollingstones Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 oprawa do skalpela - 3,30 zl ostrze 25 gr sztuka Ceny detaliczne sklepu medycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Jak jesteśmy troche w temacie narzędzi to możecie polecić jakąś dobra i niedrogą pincetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Jak już offtop, to lecim - polecam na początek pęsetę Italerii - ma ostry koniec i przydaje się zawsze. Warto zakręcić się też wokół narzędzi medycznych (chirurgia i stomatologia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Jak już offtop, to lecim - polecam na początek pęsetę Italerii - ma ostry koniec i przydaje się zawsze. Warto zakręcić się też wokół narzędzi medycznych (chirurgia i stomatologia). I prawda narzędzia medyczne to jest to pensety po 3,4 zł generalnie stomatologiczne narzędzia to wydatek kilku zł sztuka - ja kupuje tylko te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 To podajcie jeszcze gdzie takie narzędzia można kupić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Jezeli chodzi o pincety, to odradzam te medyczne... Zazwyczaj sa tak zaprojektowane, zeby przypadkiem nie dzgnac pacjeta. Duzo lepiej sie sprawdzaja te dla elektronikow, do lutowania ukladow SMD. Wystepuja w wielu odmianach, z roznymi koncowkami, proste, wygiete itepe... Sa tak ostre, ze z biorka mozna nimi pojedynczego wlosa podniesc. Rozejrzyj sie za jakims sklepem z artykulami elektronicznymi. A, takie pincety sa tansze niz te medyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Dzieki za rade bo mam jusz dość tych kikutów które posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Czy ta relacja pójdzie do przodu? Mam IV z tej firmy (IV H z Płytami) i wydaje mi się ze poza płytami nie ma żadnej różnicy i jestem ciekaw jak ci wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1992 Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2008 W czasie przerwy w relacji troche jednak podłubałem i zrobiłem podstawe dioramy: Gdy nałożę model zostanie jeszcze poprawiona pigmentem piaskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi