RH Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Witam Na tej galerii raczej jestem gościnnie ,jak wiadomo siedzę więcej we samolotach ,ale postanowiłem zrobić sobie odskocznie i sklecic coś pelzajacego .Jako że kiedyś tam bylem w LWP to z sentymentu skleciłem z tego okresu pojaździk a mianowicie działo z jednostek powietrznodesantowych ASU-85.Wiem że wyjadacze pancerni doszukają sie baboli ,ale co tam,to ich prawo .Dlai usprawiedliwienia powiem że to nie mój temat priorytetowy . Niestety ograniczenie miejsca zmusiło mnie tylko do dania dwóch zdjęć .A jeszcze nie ogarniam jak tu działać ,jak zlikwidowaly gnojki picassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 35 das 6 PDPD zawsze mile widziany! Bardzo fajnie wyszedł zwis gąsienic. Trzeba by chyba mocnej wbić wóz w podstawkę, wygląda trochę jak by nieważki pojazd stał na trawie nie zgniatając jej. Belka do wyciągania z błota mocno się świeci, chyba że to kwestia fotek? Wash na kołach jak by dużo mocniejszy na lewej burcie niż na prawej. Biała antena? Podstawowy oliwkowy to jaka farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 (edytowane) Podstawka to tylko prowizorka do zdjęć ,kolor to Hataka z zestawu Pakt Warszawski http://pfmrc.eu/index.php/topic/79096-asu-85-trumpeter-135/ Edytowane 17 Marca 2019 przez RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 Podoba mi się, u mnie też czeka ma "kolejkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 11 godzin temu, chorąży napisał: Podoba mi się, u mnie też czeka ma "kolejkę" U mnie też ta wersja z 70 lat z wieżyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi