Jarekk Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) Dawno nie zaczynałem czegoś nowego, kolejka zaczętych coraz dłuższa, wiec padło na Raka. Baza to model Rosomaka IBG a reszta to żmudne dłubanie detali. Temat raczej na długi okres czasu. Na dzień dzisiejszy postępy jak widać: Edytowane 16 Marca 2019 przez Jarekk 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Bardzo lubię takie projekty, fotki startowe jak zwykle zapowiadają, że będzie super. Rozumiem Jarek, że nie ma większych problemów z dokumentacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Mi się już podoba . Nie możesz od razu robić dwóch wież , chętnie kupię . Uwielbiam takie seriale , dużo szczegółów poproszę . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Mikolaj75 napisał: Bardzo lubię takie projekty, fotki startowe jak zwykle zapowiadają, że będzie super. Rozumiem Jarek, że nie ma większych problemów z dokumentacją? Planów modelarskich nie mam, ale mam sporo aby patrzeć, patrzeć i kombinować jak to wygląda. Szczególnie wnętrze wieży. Twoje pokazówki ze "szparki" przekonują mnie, że wszystko da się zrobić, tylko trzeba pomyśleć jak. Edytowane 16 Marca 2019 przez Jarekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajor Napisano 3 Sierpnia 2020 Share Napisano 3 Sierpnia 2020 Siemanko. Czy jest szansa na otrzymanie rozkroju albo pliku dxf albo stp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz13 Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Witam serdecznie Mam pytanie czy ktoś posiada zdjęcie przedstawiające wieżę RAKA z góry. Chodzi mi o układ włazów i innych elementów tam się znajdujących...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 17 Grudnia 2023 Share Napisano 17 Grudnia 2023 Parę filmikow i zdjęć może w czymś pomogą HSW RAK - moździerz 120 mm Army Guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi