RH Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 (edytowane) A żeby nie było smutno temu mojemu ASU dodam jeszcze transporterek kołowy z wczesnych lat 50 tych tutaj jest resztę fotek bo jak zwykle nie dam rady więcej wstawić ,a tam można bez problemu ,taki sam lin kwstwię do ASU http://pfmrc.eu/index.php/topic/79106-btr-140/ Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 Podoba mi się, opublikuj więcej zdjęć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 Ten pojazd nazywa się BTR 152 nigdy nie było BTR-a 140 co najwyżej jego mniejszy 2-osiowy brat BTR-40. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 4 godziny temu, Adams M1A1 napisał: Ten pojazd nazywa się BTR 152 nigdy nie było BTR-a 140 co najwyżej jego mniejszy 2-osiowy brat BTR-40. Pozdr. A. czeski błąd .poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 6 godzin temu, chorąży napisał: Podoba mi się, opublikuj więcej zdjęć Nawet gdybym chciał to nie da rady ,dlatego wstawiłem link do forum gdzie moglem bez problemów wystawić wszystkie zrobione fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi