TReS Napisano 26 Marca 2019 Share Napisano 26 Marca 2019 Cześć, ostanie wygrzebane, niepotrzebne (resztę przydatnych przydasiów zostawiam) sprzedaje najlepiej w setach co na zdjęciach moduly HZ- 100 za kpl czyli 3 widoczne chemia, wszystko pełne „prawie nowe” set za 120 pln , plus maskol z Gunze nowy nie pokazany na zdjęciu Farby Ammo podebrane kilka kropel z zestawu Rdza oraz Ammo 38 pln od zestawu modele figurek 100 pln za wszystko co na zdjęciach (brakuje 2 szt ,w DAK 1szt żołnierz z nabojem na ramieniu oraz w zestawie Jgsdf strzelec pokładowy) cazki Tamiya Sharp Pointed 100 pln wysylka PP 16pln. 24 pln w przypadku modułów waga i gabaryt wpalata na konto lub PayPal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Marca 2019 Share Napisano 26 Marca 2019 Foto figsów mi gdzieś umknęło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 26 Marca 2019 Share Napisano 26 Marca 2019 Moduły Hobby Zone to w końcu za ile? Bo jakoś niejasno napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 26 Marca 2019 Share Napisano 26 Marca 2019 PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 26 Marca 2019 Share Napisano 26 Marca 2019 TReS proszę zerknij na PW. Jestem cążkami zainteresowany ale koszt wysyłki jakbyś mógł obniżyć w przypadku tej drobnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 27 Marca 2019 Autor Share Napisano 27 Marca 2019 9 godzin temu, golf czarny napisał: TReS proszę zerknij na PW. Jestem cążkami zainteresowany ale koszt wysyłki jakbyś mógł obniżyć w przypadku tej drobnicy? OK, mini paczka polecony 10pln (na priv potrzebuje oprócz adresu komórkę oraz adres e-mail bez tego nie nadam, wymóg taki poczty) czyli 109pln moduly 3 widoczne za 100 pln plis droższa wysyłka 24 pln waga/gabaryt a tak nie zwróciłem uwagi brakuje figurek, w ramce DAK i JGSDF brakuje figur zakreślonych. Cena 100 pln za cały set 5 pudełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi