lubo89 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 A oto mój niedawno sklejony DAF Proszę o Wasze opinie Pozdrawiam Lubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 5, 2008 Super Moderator Share Posted March 5, 2008 Piękny, ładnie i czysto sklejony, a także super pomalowany . Bardzo podoba mi się kolor. Jaka to farba i kolor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eKrystian Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Modelik elegancko się prezentuje, czysto i staranie sklejony ten czerwony też bardzo ładny. Pozdrawiam,eKrystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Bardzo ładny , rozumiem ze dach sam przerabiałes ? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciechu Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Fajny Dafik, ładnie sklejony. Konik chyba podpiołeś od zestawu z cysterną?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garek Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 No śłiczny model. Elegancko sklejony, pomalowany. Wydaje mi się czy przerabiałes tylnie piasty?? Super modelik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Dach jest przerabiany Model się świetnie prezentuję. gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Model ładny,czysto sklejony A co do pochodzenia modelu to zapewne jest on ze zestawu GENOA chociaż mogę sie mylić Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 No zestaw robi wrażenie Więcej fotek by się zdało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Witaj.Model ogólnie mi się podoba, natomiast jeżeli nie robiłeś osłon międyosiowych to mogłeś się troszeczkę wysilić i poszlifować łączenia zbiornika paliwa i innych zbiorników, które przychodzą do ramy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Witaj.Model ogólnie mi się podoba, natomiast jeżeli nie robiłeś osłon międyosiowych to mogłeś się troszeczkę wysilić i poszlifować łączenia zbiornika paliwa i innych zbiorników, które przychodzą do ramy. Pozdrawiam Bilonzo z tego co mi wiadomo to w tym modelu nie ma osłon międzyosiowych.A co do łączeń to masz rację mógł je zeszlifować. Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 ccrriiss, racja bo to pewnie model Italeri, tylko że z tą cysterną GENDA czy GENOA chyba się zwał (na boku miał napisane). Sorki za pomyłkę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts