lubo89 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 A oto mój niedawno sklejony DAF Proszę o Wasze opinie Pozdrawiam Lubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 5 Marca 2008 Piękny, ładnie i czysto sklejony, a także super pomalowany . Bardzo podoba mi się kolor. Jaka to farba i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Modelik elegancko się prezentuje, czysto i staranie sklejony ten czerwony też bardzo ładny. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Bardzo ładny , rozumiem ze dach sam przerabiałes ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Fajny Dafik, ładnie sklejony. Konik chyba podpiołeś od zestawu z cysterną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 No śłiczny model. Elegancko sklejony, pomalowany. Wydaje mi się czy przerabiałes tylnie piasty?? Super modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Dach jest przerabiany Model się świetnie prezentuję. gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Model ładny,czysto sklejony A co do pochodzenia modelu to zapewne jest on ze zestawu GENOA chociaż mogę sie mylić Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 No zestaw robi wrażenie Więcej fotek by się zdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Witaj.Model ogólnie mi się podoba, natomiast jeżeli nie robiłeś osłon międyosiowych to mogłeś się troszeczkę wysilić i poszlifować łączenia zbiornika paliwa i innych zbiorników, które przychodzą do ramy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Witaj.Model ogólnie mi się podoba, natomiast jeżeli nie robiłeś osłon międyosiowych to mogłeś się troszeczkę wysilić i poszlifować łączenia zbiornika paliwa i innych zbiorników, które przychodzą do ramy. Pozdrawiam Bilonzo z tego co mi wiadomo to w tym modelu nie ma osłon międzyosiowych.A co do łączeń to masz rację mógł je zeszlifować. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 ccrriiss, racja bo to pewnie model Italeri, tylko że z tą cysterną GENDA czy GENOA chyba się zwał (na boku miał napisane). Sorki za pomyłkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi