lubo89 Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 A oto mój niedawno sklejony DAF Proszę o Wasze opinie Pozdrawiam Lubo Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 5 Marca 2008 Super Moderator Napisano 5 Marca 2008 Piękny, ładnie i czysto sklejony, a także super pomalowany . Bardzo podoba mi się kolor. Jaka to farba i kolor? Cytuj
eKrystian Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 Modelik elegancko się prezentuje, czysto i staranie sklejony ten czerwony też bardzo ładny. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 Bardzo ładny , rozumiem ze dach sam przerabiałes ? Pozdro Cytuj
Wojciechu Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 Fajny Dafik, ładnie sklejony. Konik chyba podpiołeś od zestawu z cysterną?? Cytuj
Garek Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 No śłiczny model. Elegancko sklejony, pomalowany. Wydaje mi się czy przerabiałes tylnie piasty?? Super modelik. Cytuj
Wojtek Tul Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 Dach jest przerabiany Model się świetnie prezentuję. gratuluję. Cytuj
ccrriiss Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 Model ładny,czysto sklejony A co do pochodzenia modelu to zapewne jest on ze zestawu GENOA chociaż mogę sie mylić Pozdrawiam ccrriiss Cytuj
elefantes Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 No zestaw robi wrażenie Więcej fotek by się zdało Cytuj
Bilonzo Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Witaj.Model ogólnie mi się podoba, natomiast jeżeli nie robiłeś osłon międyosiowych to mogłeś się troszeczkę wysilić i poszlifować łączenia zbiornika paliwa i innych zbiorników, które przychodzą do ramy. Pozdrawiam Cytuj
ccrriiss Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Witaj.Model ogólnie mi się podoba, natomiast jeżeli nie robiłeś osłon międyosiowych to mogłeś się troszeczkę wysilić i poszlifować łączenia zbiornika paliwa i innych zbiorników, które przychodzą do ramy. Pozdrawiam Bilonzo z tego co mi wiadomo to w tym modelu nie ma osłon międzyosiowych.A co do łączeń to masz rację mógł je zeszlifować. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj
Bilonzo Napisano 9 Marca 2008 Napisano 9 Marca 2008 ccrriiss, racja bo to pewnie model Italeri, tylko że z tą cysterną GENDA czy GENOA chyba się zwał (na boku miał napisane). Sorki za pomyłkę. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi