KubaRo95 Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 Hej Kolejny model, kolejna galeria Tym razem Danusia P.S. Wiem, dałem dupy z szachownicami, ale mam zamiar odnaleźć kalki do innej dany i je poprawić Model stylizowany na wypłowiałą Dane od słońca, która przykryta jest duża ilością kurzu I kilka detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedlaw0 Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 Na mojej zmianie w Warriorze stacjonowały o ksywkach: Lady Gaga, Fiona i Barbara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRo95 Napisano 31 Marca 2019 Autor Share Napisano 31 Marca 2019 W przyszłości nie wykluczone, że zrobię jakaś kolejną sztukę z Rancza Danuty Na Internecie widziałem już ceny 159-172 zł w sklepach PL za Dane, więc cena bardzo atrakcyjna, a na kalkach mam niewykorzystane oznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 1 Kwietnia 2019 Share Napisano 1 Kwietnia 2019 16 godzin temu, kedlaw0 napisał: Na mojej zmianie w Warriorze stacjonowały o ksywkach: Lady Gaga, Fiona i Barbara Bardzo ładnie wyszedł t-KubaRo95. kedlaw0 jak masz jakieś fajne foty ze sprzętem z misji to wrzucaj na forum ludziom się przydadzą takie właśnie ciekawostki fotograficzne dokumentacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Kwietnia 2019 Share Napisano 4 Kwietnia 2019 Fajna Danusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kedlaw0 Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 W dniu 1.04.2019 o 11:01, push-up78 napisał: Bardzo ładnie wyszedł t-KubaRo95. kedlaw0 jak masz jakieś fajne foty ze sprzętem z misji to wrzucaj na forum ludziom się przydadzą takie właśnie ciekawostki fotograficzne dokumentacje. Miałem mnóstwo. Rośków, MRAP-ów, 3 lasek z Rancza Danuty. Niestety dzieciaki zrzuciły mi kiedyś laptopa ze stołu i dysk został uszkodzony mechanicznie. Dramat przeżyłem, ale dzieci nie dostały lania. Obecnie dysk leży i czeka na jakiegoś znawcę, który uratuje chociaż partycję ze zdjęciami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi