Tomek Hejmo Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Pierwsza skończona figurka z zestawu Academy. Malowana Pactrami, cieniowana w całości olejną umbrą. Twarz i reszta ciała to również oleje. Zapraszam do krytyki, zarówno pozytywnej, jak i negatywnej Zdjęcia z lampą: Zdjęcia bez lampy: I parę szczegółów :P wskazówki domaluję, teraz zauważyłem, że zapomniałem Quote
adamkijak Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Fajne ma spodnie, jak Alibaba. Tak na serio to mi sie podoba. Quote
Tomek Hejmo Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Miło, że się podoba Do wyczyszczenia została podstawka z plamek farby. Quote
spiton Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jakiś nieproporcjonalny ten legionista. Wielki łeb, krótkie nóżki. Ale to już raczej nie Twoja wina. A figurka całkiem fajnie pomalowana. Quote
Tomek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Całkiem fajnie wygląda. Szczególnie podobają mi się okulary. A tak swoją drogą, to trochę śmiesznie legionista w klapkach wygląda. Quote
Tomek Hejmo Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Okulary kilkukrotnie pokrywałem kropelką Sidoluxu, stąd ten błysk Potworek jest jakim go Academy stworzyła, nic od siebie nie dodawałem. Ciekawe czy klapki mają od razy na wyposażeniu Quote
Recommended Posts