Tomek Hejmo Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Pierwsza skończona figurka z zestawu Academy. Malowana Pactrami, cieniowana w całości olejną umbrą. Twarz i reszta ciała to również oleje. Zapraszam do krytyki, zarówno pozytywnej, jak i negatywnej Zdjęcia z lampą: Zdjęcia bez lampy: I parę szczegółów :P wskazówki domaluję, teraz zauważyłem, że zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Fajne ma spodnie, jak Alibaba. Tak na serio to mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Miło, że się podoba Do wyczyszczenia została podstawka z plamek farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Jakiś nieproporcjonalny ten legionista. Wielki łeb, krótkie nóżki. Ale to już raczej nie Twoja wina. A figurka całkiem fajnie pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Całkiem fajnie wygląda. Szczególnie podobają mi się okulary. A tak swoją drogą, to trochę śmiesznie legionista w klapkach wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Okulary kilkukrotnie pokrywałem kropelką Sidoluxu, stąd ten błysk Potworek jest jakim go Academy stworzyła, nic od siebie nie dodawałem. Ciekawe czy klapki mają od razy na wyposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi