Messer Napisano 19 Kwietnia 2019 Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, Model budowany długo bo z doskoku. Koszmarna jakość i zerowe spasowanie skutecznie opóźniały wszelkie prace ale udało się skończyć. Lista zmian: - przerobiony i dodany boczny wydech - dodane boczne uchylone szybki w przednich drzwiach - odbłyśniki we wszystkich kloszach wraz z żarówkami - dodane imitacje zamków drzwi i śrubek ( klosze, tablica ) - zrobienie zbitego klosza kierunkowskazu przedniego wraz z detalami - dodane bolce zamykania drzwi od wewnątrz - przerobiona deska rozdzielcza - flock na podłodze i tylnej półce - grafika ręcznie malowana ( pędzel ) - dodane fototrafione wycieraczki i zapinki na masce - dodane pasy bezpieczeństwa i zapinki Zdjęcia wnętrza: Pozdrawiam Messer Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Messer Cytuj
fliper_nx Napisano 20 Kwietnia 2019 Napisano 20 Kwietnia 2019 Jak na model z takimi przebojami to wyszedł całkiem nieźle, podoba mi się koncepcja. Fajne takie akcenciki jak szyby czy kierunkowskaz. Moje ulubione felgi w ciekawym kolorze, ładnie się błyszczą. Brakuje mi ciemniejszej obwódki kloszy przednich imitujących uszczelkę. Tło do zdjęć bardzo ciekawie wykonane i klimatyczne. Cytuj
Browarek90 Napisano 1 Maja 2019 Napisano 1 Maja 2019 Fajny model ciekawie i ze smakiem wykonany. Gratuluję Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Krzychu126 Napisano 1 Maja 2019 Napisano 1 Maja 2019 Cześć! Świetny model świetnego samochodu... sam go zrobiłem tyle że z Aoshimy Oczywiście jakość wykonania jest bezdyskusyjna Grafiki są super (no i tutaj coś o tak zwanym guście, a o gustach się nie dyskutuje) jednak moim skromnym zdaniem chyba lepiej by to wyglądało jakby był to jeden pas wzdłuż karoserii, bez poprzecznych elementów na masce i na tyle. Ciekawy pomysł z wydechem, wykonanie również super... no ale w "zwykłym" aucie to takie trochę na doczepkę Zbity kierunkowskaz też wyszedł super, chociaż przydałby się jeszcze przetarty zderzak Pozdrawiam! Cytuj
tombie01 Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Inscenizacja hangaru na pewno bardzo ciekawa ale ja bym pozostawił tylko piersze zdjęcie z jej udziałem rzeszę wykonałbym na białym tle najlepiej w jakiejś bezcieniówce nawet prowizorycznej; no w każdym razie jeśli chodzi o model - podoba mi się - wykonanie lakieru ok - koła ładne pomysl na design również - w środku brakuje mi jednak trochę życia - porowaty plastik niestety słabo imituje tapicerkę; flock byłby lepszy - skoro już malujemy fotele to nie zaszkodzi ich wycieniować Generalnie kolejny porządny model w dziale samochodowym - cieszy Cytuj
Messer Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 Dzięki Panowie Fotele są cieniowane - te przejścia od jasnego do ciemnego szarego są namalowane - to nie jest światłocień - podobnie boczki drzwiowe. Galeria taka a nie inna - chciałem zrobić coś innego Dzięki za opinie - wiadomo, każdy ma inny gust, ale każda opinia jest cenna Pozdrawiam Messer Cytuj
Messer Napisano 2 Maja 2019 Autor Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) 10 minut temu, kjp_a_man napisał: Warum ist das nicht ein Panzerkampfwagen? To aż tak dobrze czy źle wygląda? Edytowane 2 Maja 2019 przez Messer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi