Messer Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, Model budowany długo bo z doskoku. Koszmarna jakość i zerowe spasowanie skutecznie opóźniały wszelkie prace ale udało się skończyć. Lista zmian: - przerobiony i dodany boczny wydech - dodane boczne uchylone szybki w przednich drzwiach - odbłyśniki we wszystkich kloszach wraz z żarówkami - dodane imitacje zamków drzwi i śrubek ( klosze, tablica ) - zrobienie zbitego klosza kierunkowskazu przedniego wraz z detalami - dodane bolce zamykania drzwi od wewnątrz - przerobiona deska rozdzielcza - flock na podłodze i tylnej półce - grafika ręcznie malowana ( pędzel ) - dodane fototrafione wycieraczki i zapinki na masce - dodane pasy bezpieczeństwa i zapinki Zdjęcia wnętrza: Pozdrawiam Messer Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Kwietnia 2019 Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Jak na model z takimi przebojami to wyszedł całkiem nieźle, podoba mi się koncepcja. Fajne takie akcenciki jak szyby czy kierunkowskaz. Moje ulubione felgi w ciekawym kolorze, ładnie się błyszczą. Brakuje mi ciemniejszej obwódki kloszy przednich imitujących uszczelkę. Tło do zdjęć bardzo ciekawie wykonane i klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 Fajny model ciekawie i ze smakiem wykonany. Gratuluję Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 Cześć! Świetny model świetnego samochodu... sam go zrobiłem tyle że z Aoshimy Oczywiście jakość wykonania jest bezdyskusyjna Grafiki są super (no i tutaj coś o tak zwanym guście, a o gustach się nie dyskutuje) jednak moim skromnym zdaniem chyba lepiej by to wyglądało jakby był to jeden pas wzdłuż karoserii, bez poprzecznych elementów na masce i na tyle. Ciekawy pomysł z wydechem, wykonanie również super... no ale w "zwykłym" aucie to takie trochę na doczepkę Zbity kierunkowskaz też wyszedł super, chociaż przydałby się jeszcze przetarty zderzak Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Inscenizacja hangaru na pewno bardzo ciekawa ale ja bym pozostawił tylko piersze zdjęcie z jej udziałem rzeszę wykonałbym na białym tle najlepiej w jakiejś bezcieniówce nawet prowizorycznej; no w każdym razie jeśli chodzi o model - podoba mi się - wykonanie lakieru ok - koła ładne pomysl na design również - w środku brakuje mi jednak trochę życia - porowaty plastik niestety słabo imituje tapicerkę; flock byłby lepszy - skoro już malujemy fotele to nie zaszkodzi ich wycieniować Generalnie kolejny porządny model w dziale samochodowym - cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Maja 2019 Autor Share Napisano 2 Maja 2019 Dzięki Panowie Fotele są cieniowane - te przejścia od jasnego do ciemnego szarego są namalowane - to nie jest światłocień - podobnie boczki drzwiowe. Galeria taka a nie inna - chciałem zrobić coś innego Dzięki za opinie - wiadomo, każdy ma inny gust, ale każda opinia jest cenna Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Warum ist das nicht ein Panzerkampfwagen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Maja 2019 Autor Share Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) 10 minut temu, kjp_a_man napisał: Warum ist das nicht ein Panzerkampfwagen? To aż tak dobrze czy źle wygląda? Edytowane 2 Maja 2019 przez Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi