johny Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Mam do was prośbe ponieważ nie długo (za dwa dni) bedę zamawiał aerograf mam do was pytania 1.Czy dobry jest ten http://www.padrebooks.pl/e-sklep/product_info.php?cPath=8_202&products_id=8468. Oczywiscie jak dla początkującego 2.Ponieważ nie moge kupić kompresora z tym wiąże sie moje pytanie widziałem na forum sposoby np.zamiast kompresora koło od samochodu ale o to chodzi ze nie moge kola skombinowac a kolo od roweru moze byc ? Czy za małe ciśnienie sie wytworzy i bede tylko pryskal kropelkami po modelu. 3.Widzialem na stronach butle do aerografów w jaki sposob one działają poprostu podłączam butle do aerografu no i co powietrze normalnie leci czy cos trzeba jeszcze kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 viewtopic.php?t=981&highlight=aerograf viewtopic.php?t=5876&highlight=aerograf viewtopic.php?t=5779&highlight=aerograf viewtopic.php?t=5491&highlight=aerograf viewtopic.php?t=5495&highlight=aerograf viewtopic.php?t=4608&highlight=aerograf viewtopic.php?t=2218&highlight=aerograf viewtopic.php?t=4227&highlight=aerograf viewtopic.php?t=3502&highlight=aerograf Znalezeienie tego zajelo mi pol minuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Mam do was prośbe ponieważ nie długo (za dwa dni) bedę zamawiał aerograf mam do was pytania 1.Czy dobry jest ten http://www.padrebooks.pl/e-sklep/product_info.php?cPath=8_202&products_id=8468. Oczywiscie jak dla początkującego Lepiej dopłać 60 zł i kup sobie taki http://mojehobby.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=9&przedm=266727&grp=&f_pkt=&filtr_dost=5 Jest o wiele lepszy od GS 100, ma lepsze właściwości i posiada wewnętrzne mieszanie (taki chcę sobie kupić). A czytałeś to: viewtopic.php?t=5871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 FACHOWIEC to się nadaje do malowania roweru, albo większych powierzchni. To bardziej chlapacz niż aerograf, szkoda pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Witaj mam ten areograf i powiem że za dokładny to on nie jest nadaje się jak najbardziej do malowania modelu na jeden kolor co do kamuflarzu z reki to nie bardzo ,jeśli chodzi o kompresor to ja osobiście kupiłem kompresor samochodowy w carrefour za 22,5zł i podłączyłem go do prostownika samochodowego na przewód od areografu nawinołem troche tasmy izolacyjnej i zamontowałem w końcówce kompresora i jakos da sie malowac na poczatek ale mam też butle i bede kombinował jakiś lepszy system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Majek trening czyni mistrza johny słyszałałem ze aero z dolnym zbiornikiem potrzebuje dużo farby w zbiorniku aby malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi