Hamman Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Bardzo fajny model wyszedł Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Września 2016 Ooooooo, proszę, co za miła niespodzianka. Dzięki chłopaki Z tym modelem startowałem w "I Zimowym Konkursie Modelwork". Zająłem III miejsce. Nie było wtedy kategorii, po prostu wszystko wrzucone do jednego wora i nikt nie narzekał. Chyba mam jeszcze gdzieś na komputerze wyniki z tego konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Super robota. Model wart tych nagród. Mój leży wciąż w poczekalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Ho, ho! Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi