Super Moderator jawkers Posted March 12, 2008 Super Moderator Share Posted March 12, 2008 (edited) Witam. Model Western Star L.A. Fire Dept. Recovery Truck jest już gotowy. Model budowałem od 15.11.2007r. do 11.03.2008r. Relację z budowy można zobaczyć pod tym linkiem: viewtopic.php?t=5003&start=0 Jest to model do którego wykonania użyłem całych moich sił. Model został wykonany wg. instrukcji jaką podaje producent, z kilkoma elementami własnego pomysłu. - Wnętrze wykonałem według własnego uznania. - Dla uatrakcyjnienia dodałem łańcuch. - Linę z zestawu zastąpiłem liną producenta "EUREKA XXL" - Elementy chromowane przez producenta, zostały wyczyszczone z chromu i pomalowane Alcladem II. - Silnik jak i rama otrzymał instalację. Do pomalowania modelu użyłem 2,5 puszki spray-u Motip "Daewoo 73L 858116", a następnie lakierem bezbarwnym. Zapraszam do oglądania. Zdjęcia przy sztucznym świetle w pomieszczeniu. Zdjęcia w terenie. Do zdjęć wykorzystałem ten teren. Edited March 20, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Świetne fotki tak jak i model , super robota , gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 No brawo Świetny model i fotki Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Nie lubie modeli "cywilnych" ale ten akurat mi się spodobał Świetne wykonanie i efektowne fotki Gratulacje ! Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Świetnie prowadziłeś relację, tak jak i ten model jest świetny! No i wielki plus za fotki (nie ma to jak poleżeć na asfalcie, co? ) Ładny chromik:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Boomba super model poprostu piękny. Masz ode mnie DUŻE Waldek widzę że jesteś z moich okolic Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Wow, tyle fotek nie widziałem nawet z relacji konkursu a modelik supcio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Actros Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Nie no model super ci wyszedł!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 12, 2008 Author Super Moderator Share Posted March 12, 2008 (edited) Witam. Dzięki wielkie panowie. Tak to super sprawa tak sobie leżeć na asfalcie, gdyby nie to, że był troche zimny to bym sobie dłużej poleżał Niewiem co sobie myśleli ludzie którzy jeżdzili tą drogą i widzą z ok. 400m., jak jakiś gość leży na drodze i robi zdjęcia samochodzikowi. Jak już przejeżdżali obok to każdy szukał co jest w miejscu gdzie leżałem, a później takim zdziwionym wzrokiem patrzyli na mnie. Ale ja byłem zabezpieczony, miałem kaptur na głowie. W końcu nie codziennie, robi się zdjęcia do galerii konkursowej. Edited March 15, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adize Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Model tak realistyczny, że na niektórych zdjęciach wygląda jak prawdziwy truck. Naprawdę wielkie gratulacje! Masz ogromne szanse na zdobycie nagrody w konkursie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 15, 2008 Author Super Moderator Share Posted March 15, 2008 Dziękuję, Ci Adize Co do zdobycia nagrody, to pozostawmy to głosowaniu. W konkursie powstało tyle pięknych i realistycznie wyglądających modeli, a ile jeszcze jest nie skończonych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 25, 2008 Author Super Moderator Share Posted March 25, 2008 Witam. Taki mały Fotomontarz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Bardzo pomysłowo, ale lepiej by wyglądało jakbyś dał zdjęcie własnego silnika:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted April 2, 2008 Author Super Moderator Share Posted April 2, 2008 No tak, tylko mój silnik jest czarny i nie było by widać wszystkiego tak jak w tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted May 18, 2008 Author Super Moderator Share Posted May 18, 2008 Witam. Westernstar zdobył, kolejne dwie niespodzianki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Nieeeeeee nooooo pełen szacun . GRATULUJĘ . Pozdrawiam i życzę kolejnych wygranych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trac_k Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Moje gratulacje, zasłużone nagrody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniakscań Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 podziwiam wykonania gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merida Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Fajny fire truck ale mi się jako model , troche nie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Nooo gratuluję nagrody kolego jawkers Brawo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted May 18, 2008 Author Super Moderator Share Posted May 18, 2008 Dziękuję bardzo wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truckman Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Nie wiem co lepsze krajobraz czy moedel, albo jedno i drugie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 super po prostu rewelacja weź trochę przybrudź a nikt się nie kapnie że to model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Bardzo ładny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts