Dudzio Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Czołem! Niestety ogniwkowe gąski z zestawu HobbyBossa/Tristara do Panzer IV C pokonały mnie swoją kruchością i niedokładnością. W związku z tym chętnie odkupię w rozsądnej cenie jakiś zestaw wczesnych gąsienic do Panzer III / IV (wydaje mi się, że są jednakowe). Nie mam określonych preferencji, mogą być zarówno gumiaki, jak i plastiki lub metalowe (chociaż na te ostatnie nie wiem czy mnie będzie stać). Proszę o wiadomości prywatne! Pozdrawiam, Marcin Edytowane 10 Maja 2019 przez Dudzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 Academy 1357 @ AlleDrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 10 Maja 2019 Autor Share Napisano 10 Maja 2019 Dzięki, ale one nie są ruchome :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 36,38,40cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 10 Maja 2019 Autor Share Napisano 10 Maja 2019 A jakie masz na sprzedaż? Tak jak napisałem, potrzebuję takich do Panzer IV w wersji C (z kampani wrześniowej), ale nie jestem ortodoksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 Bronco panzer IIIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 13 Maja 2019 Autor Share Napisano 13 Maja 2019 Masz jakiś konkretny zestaw na myśli, mógłbyś sprawdzić numer? Bo mnie nie udaje się namierzyć samych gąsek do Panzer III/IV od Bronco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 (edytowane) CB35134 Jak coś to pisz na bartek.enten@gmail.com Edytowane 13 Maja 2019 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 15 Maja 2019 Autor Share Napisano 15 Maja 2019 @enten czy sprawa jest jeszcze aktualna? Nie odpisałeś na mojego ostatniego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Maja 2019 Share Napisano 15 Maja 2019 Sprawdź maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 16 Maja 2019 Autor Share Napisano 16 Maja 2019 @enten sorki, że kolejny raz tutaj, ale znowu cisza nie podałeś nr konta! Chciałem dzisiaj dopiąć sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 21 Maja 2019 Autor Share Napisano 21 Maja 2019 @enten czy mógłbyś odpisać na moją wiadomość na poczcie? Dla osób denerwujących się na pisanie prywatnych wiadomości na forum ogólnym: enten ma wyłączone wiadomości prywatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Odpisze Ci tutaj. Wiadomości nie są wyłączone tylko przepełniona skrzynka chyba. Przelew dotarł. Jutro wysyłam i od razu na maila podam Ci numer przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi