dpr Napisano 13 Maja 2019 Share Napisano 13 Maja 2019 (edytowane) Witajcie, I jeszcze jedno moje działo. Prośba o komentarze Edytowane 13 Maja 2019 przez dpr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 15 Maja 2019 Share Napisano 15 Maja 2019 ładniutkie w blizej nieokreslonej przyslzosci bede robil wersje na podwoziu panzer 1, lufa stockowa czy oddzielna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpr Napisano 15 Maja 2019 Autor Share Napisano 15 Maja 2019 20 minut temu, zipster napisał: ładniutkie w blizej nieokreslonej przyslzosci bede robil wersje na podwoziu panzer 1, lufa stockowa czy oddzielna? Lufa jest plastikowa z zestawu ale końcówka z blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Maja 2019 Share Napisano 16 Maja 2019 ja mam tylko jedno pytanie gdzie koło zaginęło? fajnie wygląda jako porzucone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpr Napisano 17 Maja 2019 Autor Share Napisano 17 Maja 2019 16 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: ja mam tylko jedno pytanie gdzie koło zaginęło? fajnie wygląda jako porzucone ano zginęło ... ale bez koła też jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 17 Maja 2019 Share Napisano 17 Maja 2019 Bez koła to powoduje, że byś mógł jeszcze postawić tam tabliczkę na tej winietce i ewentualnie jakiegoś figuranta w cywilu oglądającego sprzęt w muzeum. Ogólnie bardzo na plus. Skąd siatka na łuski? Ewentualnie jak potrzeba kół to mogę poszukać gdzieś od Hobby Bossa, może jeszcze gdzieś mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpr Napisano 18 Maja 2019 Autor Share Napisano 18 Maja 2019 15 godzin temu, carlito napisał: Bez koła to powoduje, że byś mógł jeszcze postawić tam tabliczkę na tej winietce i ewentualnie jakiegoś figuranta w cywilu oglądającego sprzęt w muzeum. Ogólnie bardzo na plus. Skąd siatka na łuski? Ewentualnie jak potrzeba kół to mogę poszukać gdzieś od Hobby Bossa, może jeszcze gdzieś mam. Siatka jest z blaszki eduarda. Dziękuję za propozycję ale pozostanie bez koła- to uszkodzone działo porzucone i rdzewiejące przy drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 ładna koncepcja podoba mi się gratulacje ładne wykonanie. Zainspirowała mnie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpr Napisano 25 Maja 2019 Autor Share Napisano 25 Maja 2019 W dniu 2019-05-22 o 13:02, Maciej56 napisał: ładna koncepcja podoba mi się gratulacje ładne wykonanie. Zainspirowała mnie trochę. Dziękuję. Ciekaw jestem jak to będzie wygladało u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 chciałem też takiego zdewastowanego zrobić, ale twój jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpr Napisano 5 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2019 Dziękuję, chociaż sądziłem, że mój LeFH jest o wiele ładniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi