dpr Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 (edited) Witajcie, I jeszcze jedno moje działo. Prośba o komentarze Edited May 13, 2019 by dpr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zipster Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 ładniutkie w blizej nieokreslonej przyslzosci bede robil wersje na podwoziu panzer 1, lufa stockowa czy oddzielna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpr Posted May 15, 2019 Author Share Posted May 15, 2019 20 minut temu, zipster napisał: ładniutkie w blizej nieokreslonej przyslzosci bede robil wersje na podwoziu panzer 1, lufa stockowa czy oddzielna? Lufa jest plastikowa z zestawu ale końcówka z blaszki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 ja mam tylko jedno pytanie gdzie koło zaginęło? fajnie wygląda jako porzucone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpr Posted May 17, 2019 Author Share Posted May 17, 2019 16 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: ja mam tylko jedno pytanie gdzie koło zaginęło? fajnie wygląda jako porzucone ano zginęło ... ale bez koła też jest fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Bez koła to powoduje, że byś mógł jeszcze postawić tam tabliczkę na tej winietce i ewentualnie jakiegoś figuranta w cywilu oglądającego sprzęt w muzeum. Ogólnie bardzo na plus. Skąd siatka na łuski? Ewentualnie jak potrzeba kół to mogę poszukać gdzieś od Hobby Bossa, może jeszcze gdzieś mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpr Posted May 18, 2019 Author Share Posted May 18, 2019 15 godzin temu, carlito napisał: Bez koła to powoduje, że byś mógł jeszcze postawić tam tabliczkę na tej winietce i ewentualnie jakiegoś figuranta w cywilu oglądającego sprzęt w muzeum. Ogólnie bardzo na plus. Skąd siatka na łuski? Ewentualnie jak potrzeba kół to mogę poszukać gdzieś od Hobby Bossa, może jeszcze gdzieś mam. Siatka jest z blaszki eduarda. Dziękuję za propozycję ale pozostanie bez koła- to uszkodzone działo porzucone i rdzewiejące przy drodze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 ładna koncepcja podoba mi się gratulacje ładne wykonanie. Zainspirowała mnie trochę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpr Posted May 25, 2019 Author Share Posted May 25, 2019 W dniu 2019-05-22 o 13:02, Maciej56 napisał: ładna koncepcja podoba mi się gratulacje ładne wykonanie. Zainspirowała mnie trochę. Dziękuję. Ciekaw jestem jak to będzie wygladało u Ciebie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej56 Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 chciałem też takiego zdewastowanego zrobić, ale twój jest ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpr Posted June 5, 2019 Author Share Posted June 5, 2019 Dziękuję, chociaż sądziłem, że mój LeFH jest o wiele ładniejszy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts